Nagrada za lepotu poznatih lica pokazuje brati spa | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Nagrada za lepotu poznatih lica pokazuje brati spa

Nagrada za lepotu poznatih lica pokazuje brati spa

Gdje zvijezde idu na svoje prijeratne BRIT ljepotu

Ikada zapitali što kozmetičke tretmane zvijezde dobiti prije nego što je velika nagrada pokazati? Koliko vremena se troši na prepotentnog prije nego su udarili na crvenom tepihu?

Pa, jučer GLAMOUR čelu iza pozornice na Britance da saznate samo ovaj.

Predstavljamo: Britanci Spa. Niz sjajnih marki su postavili na bekstejdžu ljepotu extravanganza kako bi bili sigurni Ličnosti su spremni za svoje redcarpet trenutak. Od masaže, do Manis i makeovers, evo sve ono što je u ponudi na Britance Spa.

Pixi lica

Dame u Pixi su pri ruci da daju zvezdica prije ceremonije lica; sa "zatišje pred buru", u "Backstage Prep i punije" ili "Showtime GLOW-vremena 'lica među izbora na raspolaganju.

To će također double up kao savršena baza za svoju ljepotu izgled.

Aromaterapija Associates pre-show masaže

Tim u Aromaterapija Associates pozivaju umjetnike da imaju opuštajuću masažu; trenutak da se opustite daleko od svjetla i kamera.

Ona također radi i za one predstavljanje živce.

Makeovers Laura Mercier

Laura Mercier šminkera će biti stacioniran u backstage dati umjetnika pre-show dotjerati uoči ceremonije. Oni će se isključivo najavljuje najnoviji dodatak njihovom besprijekoran kolekcije lice; U Candleglow Soft Luminous Foundation.

Jo Malone miris stručnjaka

Pop-up Jo Malone London Butik će biti "mirisne igralište" u BRIT Spa. Umjetnici će moći da pada za neke miris savjet i unaprijed nagrade mirisom ručna masaža. Ako ništa drugo, zvezde će biti u stanju da se sa mirisom se prije nego što Sashay svoj put na podijum.

Manis ljubaznošću Leighton Denny

Bez obzira da li je puna na mani ili hitan savjet touch-up, Leighton Denny će biti na raspolaganju za sve njihove potrebe za nokte. Oni će također ponuditi Nadogradnja noktiju (uključujući i vrlo cool Ziggy Stardust dizajn inspirisan cik-cak).

Colab za oblikovanje kose

Pioniri u suhim šampon (brenda ponos sami na koji nemaju krede talog koji drugi brendovi imaju), Colab će biti na raspolaganju za oblikovanje kose i last minute popravke kosu.

Neverovatno je šta se može uraditi sa malo suhi šampon. Verujte nam.