Najbolji proizvodi za specifične probleme kože No 7 Rodial Perricone MD | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Najbolji proizvodi za specifične probleme kože No 7 Rodial Perricone MD

Najbolji proizvodi za specifične probleme kože No 7 Rodial Perricone MD

Pitati Alex: The New Beauty zone

Ciljne tretmana što trebate znati

To nije bilo tako davno da su svi želimo je jedan do-it-sve-tretman riješiti sve naše nevolje kože. Ali sa rastom azijskih inspirisane multi-korak rutine, više smo otvoreni za nekoliko režima proizvoda. I odjednom, značajne brendove za negu kože pokreću proizvode koji obećavaju da će ciljati specifična područja brige i ja za jednu Zaista u njih. Svako lice poteze, živi i na kraju dobi drugačije - evo pet overachievers kako dodati na svoju arsenal kožu u skladu sa svojim zabrinutost:

#AskAlex se vratio u sesiji! Danas Alex Steinherr pridružio se dr Mike Bell, njega kože naučni savjetnik Boots. Zajedno oni će razgovarati No7 i sve stvari ljepotu odgovarajući na vaša pitanja. Pitaj dalje! #ad

Objavio GLAMOUR Britaniji Četvrtak, 27 April, 2017

Za tretman crepey vrat: No7 Restore obnavljanje kože na licu i vrat Multi Action Serum 28 € - posebno dizajniran za liječenje gubitak čvrstoće na vratu, ovaj novi serum sadrži peptid kompleks i ceramidi koji poboljšava sposobnost kože da se revitalizira i djelovati mlađe.

Glatke kapaka: Perricone MD Acyl-Glutation očiju Lid serum za 96 € - poklopci su vrlo lukav područje tretirati kao koža na kapcima je tanji nego bilo gdje drugdje na tijelu. Plus mnoge kreme oko ne može se primijeniti na gornji kapak jer imaju potencijal migracije i što oči Puffy. Ova lampica serum je odmah apsorbira i ima vidljiv efekat zatezanja.

Omekšava fine linije oko očiju: Estee Lauder Advanced Night Repair koncentrirani oporavak maska ​​za oči 10 € - Ja sam dugoročno fan rasponu ANR - ove zakrpe za oči su mi spasioci kad god je potrebno da izgledam dobro-brzo! Oni izbrisati sve znakove umora, dehidracije linije i nadutost u 10 minuta.

Koja popunjava smile linije: Rodial Bee Venom Micro-Sting Patch 27 € - pričam i osmijeh puno - što dobro, ja ne mislim da je previše problema. Ali zato imam jako animirani lice, ponekad osmeh linije smeta, pa sam pokušao ovo više za smeh da budem iskren - ali oni zaista rade na instalacije vode iz linije privremeno. Volim da ih koriste prije nanošenja šminke na večernji izlazak. Radi i na mrštenje linije.

Da poveća tvoje usne: dr Rita Rakus usne Plumper 25 € - mnogo usne plumpers spali gubi iz moje usne i učiniti ih se tako čvrsto i suho. Ovaj lagano pecka, ali ne neugodno dok pružajući privremeno prirodno puniji usne.

U partnerstvu sa No7