Naši Heroji i Douchebags ove sedmice - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Naši Heroji i Douchebags ove sedmice - vijesti o poznatim ličnostima

Naši Heroji i Douchebags ove sedmice - vijesti o poznatim ličnostima

Naši heroji i Douchebags sedmice

Ko - i ono - volimo odmah (i ono što definitivno ne)

HEROES

Britanskog ljeta Credit gdje zbog kredita je: ljeto, vi ga uhvatili. Zvanično Met Office-a 7. Najsunčanijih na zapisnik. Vrijeme Bogovi, oprosti naše prigovaranja oko ose, zagušljive noći i koliko je Calippo košta ovih dana. Volimo te. Molimo vas da igraju predobar iduće godine.

Heroj vozač kamiona koji je spasio dan policije pozdravljaju čudo da niko nije umro u četvrtak 100 automobila gomilaju na Sheppey Crossing u Kentu naporima vozača misterija kamiona koji su vidjeli početak nesreće, a onda iskoristio svoj kamion za blokirati ceste tako da nema više automobila mogao uključiti.

Tom Hiddleston i Cookie Monster Kao, najslađi uparivanje sedmice. Odličnim prodorom Sesame Street debi, Tom uči Kolačožder da čeka svoju hranu umjesto wolfing ga. Mi smo sada nisu sigurni što želimo više: Tom ili kolač. Ne, to je Tom.

Douchebags

Pedeset nijansi peticije Angry navijači su pokrenuli online peticiju u suprotnosti sa lijevanje Dakota Johnson i Charlie Hunnam su Christian i Anastasija. Ne zaboravite, kada su svi protiv kasting Robert Pattinson i Kristen Stewart Edward i Bella? Ili Jennifer Lawrence kao Katniss? Ili Renée Zellweger kao Bridget? Ljudi, to će biti u redu.

Victor Svyatski Ukrajina nije Brothel, dokumentarac prikazan ove nedelje na filmskom festivalu u Veneciji, otkrila je da je mozak iza ukrajinske feminističke grupe Femen - poznat po svoje vratolomije grudi gole - je Viktor Svyatski, čovjek koji je ručno bere lijepe djevojke da učestvuju u protestima, kako bi se bubanj se više medijske pokrivenosti.

Žene prodaje pozitivan testova za trudnoću na Craigslist Trudnice širom SAD prodaje pozitivnih testova za trudnoću na oglas mjestu Craigslist za 25 € po komadu. Jedan Savvy prodavac je rekao: "Hoćeš li da se tvoj dečko da konačno otvori pitanje? Pustite trik mama, tata ili neko od vaših prijatelja? Ja stvarno ne zanima ono što ste ga koristiti." Wow. Samo wow.

Ko je uzimao besramna selfije ove nedelje?