Nove seksualne inovacije za vašu vaginu | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Nove seksualne inovacije za vašu vaginu

Nove seksualne inovacije za vašu vaginu

Upoznajte nove tehnologije koje će transformirati vaš seksualni život

Oni čine dildo izgleda kao stari Nokia.

Seks bi mogao naučiti ponešto iz App Store. Ok, izvođenje novih ažuriranja svakih 17 minuta * (* osećaj) možda će vam sletjeti na UTI, ali Kama Sutra nije imala nadogradnju operativnog sistema od 3. Stoljeća. "Pa, ako nije pokvareno..." što mislite. Istina - osim ako govorimo o Vraćajući Pozicija, gdje čovjek radi a Willy helikopter dok vrti na vrhu. Čak i ako genitalije ne lome, ne postoji nikakav mučnini tablet za to. Pa kako ćemo podići seks iz ere dial-up? Uz ovaj pametni, vagine-centric FemTech.

Na novi način... Kupite igračke

S globalnim seks skup igračku tržište do 2020. Vrijediti 50 € milijardi, E-Cockmerce sada kopira kako smo do sada: uzimanja od IRL na internet, a sada, aplikacije. SexToii radi za svoj fioci šta Tinder radi za petak veče - to pokazuje slika top-skali seks igračke koje ste prebacujte pravo da dodate Vašu listu želja, prevucite prstom lijevo u jarku, a zatim kupiti bilo favorita. To je u osnovi Amazon orgazama, i kao posebne su shopping za šutiranje (dobro, c * CKS) ikada biti - ikona aplikacija je čak i nevinog izgleda patka. Loša strana? To bi moglo malo Tinder stilu kriterijima pretrage. Moja prva dva meča - što je antilop kože flogger i muški masturbatorka - mogao sam skrenuo ako sam imao izbor da odredite žensko-samo proizvodi i ne, hm, floggers. Ali što se tiče druge vrste bičevanje, to je jednostavan i suptilan.

Na novi način... Uživati ​​period seks

Svako ima svoje mišljenje o periodu seks: prvi si čudno ako si to uradio; onda ste bili čudno ako ste se odlučili van. Zaboravite na etikete - ono što je u redu je da je sada način da se seks na period bez njega izgledam kao vrijeme karmin poklopac sišla u torbu. Kako? Koristeći novi uređaj koji se zove Flex - tampon / menstrualne kup zamjena koju ćete nositi do 12 sati (bez rizika od TSS), čak i za vrijeme seksa. Videći gumeni disk (zapravo medicinski razreda polimeri), bit ćete u početku misle: "ni na koji način je to ugradnje u meni." Ali kada zapinje na pola, ne isklizne prema svojim cerviksa bez ijednog Chafe za tampon i formira curenja bez prikupljanja oko njega. (Da biste uklonili Flex, ubacite prst i zakačite na rubu out). Jer ne sjediti unutar vaginalnog kanala, kao tampon, ima prostora da bi se u toku seksi vremena - iako početi sa misionar ili doggy da biste dobili osjećaj za svoju, hm, dubina. Neke žene zapravo prijavljuju jači orgazam jer Flex trlja cerviksa, dajući dodatni osjeća. UK Shipping uskoro počinje - registrirajte na Flexfits.com.

Na novi način... Poboljšati bol u seksu

Prije nego što smo dobili razdražljiv, ako imate bolne seks, molim vas, molim vas, povjerenje u GP kao što bi bolno grlo / noga / emocionalne borbe. Niti je manje važi, ni više neugodno, mi obećavamo. Ostale važne tačke: proizvod ćemo spomenuti košta 375 €. To nije cena ušuška dalje u sitnim slovima nakon što zavede. Ali tehnologija je pametan, tako da je vrijedno znajući da postoji čak i ako ne želite dati svoj Uber naviku da ga finansira.

Uređaj se zove vSculpt i to izgleda kao bijelo dildo: to je dildo u obliku, i to ide, gdje je najvjerojatnije da se vibrator. Ono što ovaj robotski saputnika neće učiniti, međutim, da ste došli. U stvari, najbliža stvar za usporedbu vSculpt da je onih prostor-age LED maske ste videli sve preko Instagrama. Ona, takođe, tisak Infracrveni LED - plus topline i zvučne vibracije - za jačanje mišića karlice (bez stiskanje vježbe) i obnovu kolagena.

Pitajući se zašto na zemlji da želiš bolje kolagena svoj Foof? Odgovor je povećana za podmazivanje, koja stvara vlažniji, manje bolan seks. Nauke radi na nekoliko načina: topline (poznat kao "termalno opterećenje ') povećava mikrocirkulaciju, privlačenje krvi i kisika; LED svjetla se apsorbira ćelije, što dovodi do regeneracije i popravak; dok vibracije učiniti karlice toniranje. A veliko tržište za ovaj proizvod tretira curi mjehura nakon poroda - ali ima i mjesto za ne-mame sa sličnim problemima (veoma često kod mladih sportista), ili onih koji muče suhoće da nikakva količina lubrikanta će preći. Stavljati uređaj za 10 minuta, svaki drugi dan, za šest tjedana - 81% žena oseti poboljšanje seksualne funkcije.

Imaju seks pitanje ili temu želite saznati više o? Gemma bih da čuti od vas. Podijelite je kod [email protected]

@GemmaAskham