Novi Instagram kreativni trendovi | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Novi Instagram kreativni trendovi

Novi Instagram kreativni trendovi

Upoznajte žene zagovara različitost na Instagram 💄 💅🏻 💋

Ti si o da se osjećaju sve vrste nadahnute.

Osim ako ste bili žive ispod kamena, onda znate da je lepota na Instagram je, dobro, ogroman, zar ne? Samo otvorite svoju početnu stranicu i vidjet ćete beskrajne računa prikazati nove oblikovanje, novi duge kose ili novi must-have proizvoda.

To je postalo mjesto ljudi zapaliti razgovore, eksperiment s izgledom i prvak raznolikosti. Od samoizražavanja (hej, kristalno usne), da se slavi bezvremeni ljepotu i prihvatanje svih oblika i veličina - stvarno je u neku ruku sjajno. U nastavku smo navedene neke od pioniri na čelu toga. Želećete da kliknete slijediti odmah.

Jay & Tri - @curltureuk

Sa sjedištem u Londonu, Jay i Tri, protest protiv kemijske ispravljanje ženske afro -Caribbean kosu preko svojih kampanja - 'Više od dlake. Redovno objavljivanje na Instagram i pojavljuju na YouTube-u i raznim podcaste, ova dva su sve o grli prirodnim vas.

Nia - @frogirlginny

Tvorac @HappyFroday i "pro-amo" aktivista, Teen Nia, pokrenula svoju račun nakon što je ona prihvatila njene prirodne kose i želio druge mlade i žene da učine isto. Ona se samo dogodi da se malo kick-ass odela ćeš žele da odmah kopirati previše.

Zoe London - @zoelondondj

Ako to bude potrebno duge kose inspiracija ne gledati dalje od DJ i lifestyle Instagrammer, Zoe Londonu. Izazovan standarde ljepote, ona će vas inspirisati da gura granice i eksperiment sa svojim izgledom. Mi volimo.

Suzi Grant - @alternativeageing

Suzi je sebe opisuje kao bivšeg lanca-pušenje, teško pije novinar i TV voditelj. Nakon smrti njene majke upisala je alternativa starenju ohrabriti da muškarci i žene starosti stilski i zdravo, a mi smo u potpunosti na brodu.

Rachel Anderson - @beautifully_marked

Rachel Anderson je rođena sa port wine mrlja mladež, a kaže da nikada nije osjetio istinski ugodno u svojoj koži dok je imala 23 godina. To je inspirisalo je da stvori lijepo označenih grupa, koja radi za podršku osobama sa velikim mladeži.

Georgina Horne - @fullerfigurefullerbust (126k sljedbenika)

Georgina Horne kampanje za brendove i trgovine na zalihe veće veličine grudnjaka. Georgina koristi društvene medije kako bi pokušati i pomoći ženama grudnjake i odjeće koje odgovaraju, da na kraju učiniti da se osjećaju više samopouzdanja i imati sretan, zdrav tijelo slike. Amen za to.

Danielle Vanier - @daniellevanier

Danielle osnažuje žene da se osjećaju prekrasan bez obzira na njihovu veličinu. Sa preko 80 hiljada sljedbenika, postala je figura glave za povjerenje tijelo i glumio u novoj Nike Plus Size kampanje.

Inspirisan? Nas. Sljedeći pročitati 26 Inspirational citati iz žene koje razbijaju.

26 feministkinja citati iz žene koje razbijaju