Novi reality show iz BBC-a - u kuhinji, Garbutts-u, Barry-Powers | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Novi reality show iz BBC-a - u kuhinji, Garbutts-u, Barry-Powers

Novi reality show iz BBC-a - u kuhinji, Garbutts-u, Barry-Powers

Da li je neko gleda u kuhinji sinoć?

Nema mnogo da nas usidri u realnom vremenu TV ovih dana, ali premijernoj epizodi sinoćnjeg kuhinje na BBC-2 ima obećanje da će nam osigurati utor 09:00 ponedeljkom. Ako samo da prate trolling na twitteru.

Dok je premisa je uvid u prehrambene navike različitih domaćinstava širom zemlje, to je ljudi koje su izabrali da dokumentuje da naravno = uvjerljivi gledanja. Dakle, smanjiti na stvar. Hajde da sudi.

Jasno je da nije bilo zabune u lukava lijevanje The Garbutts. Zastupanje posh, a posebno neugodno, roditelji Lucy i Alasdair tvrde njihovo troje dece treba da znaju gdje je njihova hrana dolazi i kao porodice chant "volimo mozzarella u McDonalds" mama služi neke svježe ulovljene pastrve. Ali oh ne! Loše sedam-godišnja Daphne nije toliko stalo na chewy, 'smrdljivi' pastrve ili fazan kari po tom pitanju (možda zato što je ona sedam i samo želi fishfinger). Nije ni čudo što se krije ispod stola.

Cut The Barry-Powers iz Cardiff za neke sočne TV kontrast. Mama i tata imaju petoro dece od osam-19 i posvećena dajući svakom od njih prilagođen meni za svaki obrok. Dokle god je zamrznuta. Lako je suditi upitne nutritivnu vrijednost njihove hrane (to je razlog zašto smo ovdje u pravu?), Ali mora se aplaudirati njihovim naporima za zajedno jedu kao porodica. Barem može izazvati neke emocije za Barry-Powers, za razliku od Gales. Roditelji od četiri odrasle klinci koji vole kuhanje. Zzzzzzzzzz. Da li mi se da glasaju porodice iz?

Prebacite na Clapham Boys za neke definitivne sapunica potencijal. A 2: 1 gay / ravno u domaćinstvu, oni se pripit i tekst dječaka između proždire mišića poboljšanje mesnate jela.

U Harrars izgledati kao vesela lijepa obiteljska, dok je Evans vidjeti mamu, kćer i sin koristite sredstvo, mršav roštiljanje mašina kuhati pljeskavice i kobasice za MASSIVE doručak. Popiti protein trese cijeli dan dok govori o tome da zdrav mnogo. Čudno.

Mitchell Cotts su istinski dopadljiv porodice sa šest djecu koja žive na malim budžetom i da tragaju za hranu kad god je to moguće. Da, oni uživaju u spot Roadkill, ali se može oprostiti jer je njihova deca nose rollerboots na večeru.

Međutim, to je jasno je Bradshaws koji su break-out zvezde šou, ovaj penzionisani par iz Devon su ACE. Gospođa Bradshaw voli kafu i romantična roman ujutro prije posvetivši joj je dan na čuvanje g Bradshaw u svježe pite i pasties. Svako ko ne žele ove dvije za svoje bake i deke?

U kuhinji na BBC2 ponedjeljkom 21:00

Nova sezona TV Treats