Novogodišnja proslava 2018 | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Novogodišnja proslava 2018

Novogodišnja proslava 2018

Evo kako naša omiljena slavne doveo u Novu godinu

Kako su bogati i slavni pozdravi do 2018. Godine? Zahvaljujući Instagram, imamo sneak peek na svom luksuznom životu i fenomenalan stranaka.

Woohoo, Doček Nove Godine! A vremena za zabavu, proslaviti s prijateljima i obitelji i stvarno bismo našim kosu dok razmišljaju preko neke od batshit lude stvari koje se dogodilo u proteklih 12 mjeseci - od Trump i Harvey Weinstein da Brexitmania da navedemo samo nekoliko. Budimo iskreni, za većinu nas, to je slučaj bolje tako do 2017. Godine, ne bi želio da se tebe. I zdravo 2018. Godine, tako drago da te vidim. Dakle, dok je GLAMOUR tim proslavili novu godinu rasuti širom svijeta - od Kanade do Južne Afrike, Wales i Londonu, mislili smo da ti donesem okrugli se kako neke od naših omiljenih celebs, od Kardashians Emily Ratajkowski, donio u njihova na društvenim mrežama.

1. Alexa Chung

Alexa doveo u NG sa njom bezzie Fi Fi Brown, okružena palmama i White Sands na luksuz Shangrila Resort na Mauricijusu. Gledajući wow faktor vatrometi, pjevanje karaoka i nosi megavat zlato lame kratkih rukava HVN haljina (dostupno na Matchesfashion.com), NYE značilo vreme za zabavu i opuštanje za jedan od naših fave mode.

2. Taylor Hill

Taylor uputio u Four Seasons Resort Lanai, Hawaii, da bi u novoj godini. Posljednjeg dana provela je 2017. Godine radi se prije tarifni off za kickass vatromet stranka sa grupom drugova, uključujući i nutricionista Molly Reiger i model Lily Aldridge, koji je pod nazivom "najslađi i najslađe djevojke na svijetu." Aww!

3. Emily Ratajkowski

Emily je nosila saobraćaja zaustavljanja, super-seksi crne čipke haljina za nju New Yorku noći sa grupom prijatelja, koji su uključeni ljepota guru Alexis Page i nesrećama DJ, Geordon Nicol. Nakon večere, posada shimmied na plesnom podiju i igrao prerušiti se - s Emily navlačenje beli krzneni kaput i ukrao, neki John Lennon stilu specifikacije i srebrni, 'Sretna Nova godina' tijara. Naša vrsta datuma NYE, sigurno.

4. Romee STRIJD

Jedan od GLAMOUR omiljeni Secret Angels, nizozemski rođena Romee Victoria je proveo NYE u Amsterdamu, sa grupom prijateljica i njen dugoročni dečka, poslovni savjetnik, Laurens van Loeuwen. Ona je objavljeno super sladak bumerang vid od njih se ljube oko ponoći u pozadini - pogodili ste - mega vatromet.

5. Oprah

Oprah objavljeno zabavan Insta video o sebi, naizgled kod kuće, sjeo na improvizovanom 'tron' nosi plastični cilindar okružen prijateljima i porodicom sve je prozvala 'Sretna Nova godina'. I naravno, ne bi bilo Oprah ako ona nije dijele ljubav s njom milijune sljedbenika. Ona je napisao: "Od naše kuće do tvoje, Sreća i ispunjenje i obilje blagoslova u 2018." Mi vas volimo Oprah.

6. Claudia Schiffer

Zvuči kao 2017 je bila velika godina za supermodel i poslovna žena Claudia - je provela Novu godinu u Londonu. Ona objavljeno je fab Slika o sebi na balkon s backdrop The London Eye, nosi roze boho haljinu s natpisom '2017. Godine, neverovatan godine.'

7. Kim Kardashian

Kim doveo u NY sa Kanye, velika ekipa drugara, pa čak i dijete North. Ona je objavio video od svih njih odbrojava do ponoći, ali je ostao visi za poljubac za nešto duže nego što se nadao od Kanye, koji je nekoliko sekundi da odgovori. Njen prvi bračni činjenica 2018? "Ne ostavi me visi".

8. Kourtney Kardashian

U međuvremenu, sis Kourtney zabavljali u Kaliforniji, postavljanje video sebe solo u kuhinji, sa čašom šampanjca u ruci, nosio par trik 2018 čaše, tijaru i puše svetlucavu truba papir sa natpisom 'Sretna Nova godina'. Da li je njen novi dečko Younes Bendjima uzimanje slike, ona je odlučila da zadrži schtum.

9. Jourdan Dunn

Zapanjujući Jourdan Dunn proveo Novu godinu u Cape Town nosio Poppin 'žute dva-komad ručne izrade londonski kukičanje Odjeća. Počela je večer uz večeru u Kloof Street House sa prijateljima, prije prelaska na klub da pokaže svoju Big Shaq repuje vještine.