Oskari 2018 voditi govorne tačke slike govore | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Oskari 2018 voditi govorne tačke slike govore

Oskari 2018 voditi govorne tačke slike govore

Najveći razgovarano iz Oscara 2015

Od političkih protesta loše izvršava glumaca, evo šta ste propustili iz 2015. Oscara...

Političke Oskara

Oscara je s vremena na vrijeme se koristi kao savršen fazi emituje političke stavove; Michael Moore slavno protestovali protiv rata u Iraku i Marlon Brando jednom poslao Native aktivista Amerikanac prava na njegovo mjesto za prikupljanje svog najboljeg glumca - ali 2015 je Oscara bili su nedvojbeno većina političkih nagrada ikada.

Uz poziv za ženska prava i platiti jednakost, bilo je grupa za građanska prava bunjenja izvan nagrade protiv 'white wash "u kategorijama glume, poziva na prava imigranata iz Birdman Alejandro Gonzalez (rodom pobeda Birdman kao trijumf za Meksiko) i na kraju Graham Moore koristi svom govoru za najbolji adaptirani scenarij (Imitacija Game) da govore za prava homoseksualaca.

- po @Rebecca_Cox

Lego kip preuzeo Oscara

Natrag kada su otkrili nominacije za Oscara, svet je bio šokiran da je Lego film nije dobio klimanje glavom. Ne brinite ipak, što je Oskara pljosnatog nije zaustavilo ljepljiv malo cigle pokušavaju da preuzmu cijeli šou. Direktor Chris Miller je oduševljen da vidi neke od najboljih zvijezda A-liste držeći jedan od njegovih lego statue. Suočimo se s tim - kome treba zlatnu statuu kada imate žuti lego kip ponijeti kući?

[Twitter id = "569683533205262338"]

- po @leannebayley

NPH - SOS ili LOL?

Domaćin Oscara nije lak zadatak, samo da vidim komentare, hm, svaki Oscar domaćin ikad. I da budem iskren, ni jednu nagradu domaćini koji nisu Amy Poehler i Tina Fey već izgubljenu bitku. Prošle godine, Seth MacFarlane nije dobio mnogo ljubavi, ali kako je Neil Patrick Harris, momak smo svi stvarno htio dobro, mjeriti se?

Dobro

Mjuzikl brojeva. Ako postoji jedna stvar NPH ističe u, to je obavlja, a njegova otvaranja broj je bio svijetla trenutak. Dancing Stormtroopers je Gone Girl pošalicu od: Anna Kendrick, i ovu liniju: "Znam fotoaparata na i mi ponašali naš najbolji, ali potajno se nadam neko vuče Kanye West." Čak i Jack Black činilo relevantno. Opaziti.

Osim toga, bilo je nekoliko smeha - u Birdman donji veš, i smiješno je jer je istina, vic o slavi 'najbolje i najbelja u Hollywoodu ", a pozivanje na Meryl Streep biti plaćeni. Sve čvrste gegova.

The Bad

Bilo je previše slab šale. Taj komentar o žele jesti Reese Witherspoon sa žlicom? Kada imate najbolje scenariste na raspolaganju očekujete više nego nešto što bi bio odbijen od strane pisaca tata Vicevi. Plus: Pa Mnoge. Puns.

A onda je loš izgovor imena. Kao domaćin nema izgovora za zeza to. Čak i ako dok ste pripremali (niste pripremili, zar ne Neil?) Morate ponoviti toliko puta 'Chiwetel Ejiofor' počnete brinuti da će se pojaviti u ogledalu iza tebe, Kendimen stil. Uz Chiwetel, NPH je uspio komadate Margot Robbie, Chris Pratt i imena David Oyelowo je previše. I dude, Brad Pitt i vodio seminar o tome kako da biste dobili da je jedan u pravu.

- po @helbobwhitaker

Kada je Benedikt Cumberbatch je bio samo sjajan, kao i obično

Možeš li da veruješ kiše pokušao uništiti Oskara? Vlažne stvari koje pada s neba natopljenom crvenom tepihu ispred Dolby Theatre kao zvijezde i kandidata krenuo u 87. Ceremoniji Godišnji Oskara. To je dobar posao tamo je bio britanski invazija događa; Eddie Redmayne, Sienna Miller i Benedikta Cumberbatch se svi koriste da malo skies. Ostatak holivudske zvijezde? Ne toliko.

- po @leannebayley

Anna Wintour je nosio sunčane naočale unutra (naravno)

Zvezde su očito sija previše jarko za Anna Wintour, koji nisu mogli biti rastali s njom zaštitni znak nijansama unutar Dolby Theatre. Znaš kako je to kod ovih nagrada godišnja doba, te crveni tepih haljine može biti tako upadljivo i rasvjetu tako kažnjavajuće zaslepljujuća. Jack Nicholson je do sada jedna od rijetkih zvijezda koje je uspio da se izvuče nosi sunčane naočale za Oscara, ali to je zato što je Jack Nicholson i svi će uvijek da ga je kul.

- po @ella_alexander

#AskHerMore

Kao dio #FeministOscars sinoćnje, #AskHerMore kampanja Amy Poelher okupio brzinu, sa hashtag trend na Twitteru tokom noći. Reese Witherspoon je bio jedan od najvećih pristalica kampanje u noći, govoreći na anketara na crvenom tepihu: ". Ovo je pokret reći da smo više nego samo naše haljine" I: "Teško je biti žena u Hollywoodu."

Walk The Line zvijezda objavljeno neke alternativne prijedloge pitanja o svom Instagram prije nego što hoda na crvenom tepihu, ističući da, da, ona dobiti uzbuđeni branje haljinu za Oscara, ali manje o govori desetine novinarima u nizu o tome.

Propovedaj, Reese; mi smo 100% iza vas u ovome; i dok smo uvijek žele da znaju #WhoAreYouWearing, možemo prilično figura da je jedan od bez tebe nam reći (šta sa svim dizajner tweetova u, outfit pronalaženje, pista Slika itd) i da će radije čuti o svom radu, inspiracije i šta je to zapravo vole da idu na Oskara. Dakle, ako se sviđa catch-up nakon Oscara, nazovite nas. Imamo plenty'o pitanja.

- po @Rebecca_Cox

Michael Keaton je odbio da se rukuje nikome ruku.

Priča se da je Michael Keaton, koji je bio nominiran za najboljeg glumca za Birdman, odbio da se rukuje sa novinarima navodno jer je bio bolestan. On je također nosio olovku za obrve, koji je bio razgovor trenutku previše. Njegove su njegovan Diana Schmidtke, koji ih je potamnio ", tako da su pročitali pred kamerom bolje". Ne znamo šta to znači ni.

- po @ella_alexander

"Misli kao kraljica. Kraljica se ne boji da ne '- Oprah

Poznata po živi njen navodnicima, Oprah sinoć prkosio red na Oscara i krenuo pravo da Regal crveni tepih koji je imao svoje ime na njemu.

Televiziji domaćin nije ni usporiti za sigurnost liniju, ali je za njega, kao što je pretjerano uzbuđen gost stranka zakucavanje limbu. Sagnula se pod baršun uže i napravio raskošnu krzno tamo gdje je ona koja se najviše osjeti kod kuće, gotovo spoticanja na nju veličanstveni zlatni haljinu (uzela je tema doslovno).

Kraljica dnevnoj televiziji se ne boji da propadne.

- po @RosalynWikeley

John Travolta je dobio nagradu za najčudniji Oskara gosta

Kao prvo, on Face-zgrabio Idina Menzel i ponovio ispravan način da se kaže kako se zove, nakon nazivajući je Adela Dazeem na prošlogodišnjem Oskara. Bilo je vrlo intenzivna i izgledala je neugodno. On je također iznenađenje-poljubila Scarlett Johansson koja je izgledala mješavinu čudno i odbojno. Kasnije je uhvaćen zuri jezivo na Benedikta Cumberbatch. Odbij John, odbij.

- po @ella_alexander

Man suze

Nije bilo suhog oka u kući nakon što je John Legend i zajedničke obavlja Glory, njihov nagrađivani pjesmu.

Predstava je napustio David Oyelowo i Chris Pine sa suzama trči niz njihova lica dok je svjetsku klasu publika dala izvođača ovacije.

Neko daju momci papirnatu maramicu.

[Twitter id = "569710351324831744"]

- po @leannebayley

Oscara 2015 Red Carpet Round-Up