Pitajte Alex: vaš lični urednik lepote - #AskAlex beauty column | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Pitajte Alex: vaš lični urednik lepote - #AskAlex beauty column

Pitajte Alex: vaš lični urednik lepote - #AskAlex beauty column

Pitati Alex: Vaš lični Beauty Urednik

Kao Beauty direktor GLAMOUR, ja sam tu sreću da imaju pristup Najneverovatnije stručnjaka industrije, a najnoviji kozmetički proizvodi pre nego dođu u trgovine. Od supermarketa brendova luksuznih kozmetike, vidim da sve - i želim da dijele najbolje od najboljih s vama u mojoj nedeljnu kolumnu.

Svakog četvrtka ću nešto novo da ti pokažem. Ja ću vam donosi recenzije proizvoda (uključujući i najnoviji must-have, ali i can't-live-bez spajalica), odgovarajući na tvoju lepotu Q i dajući vam pogled iza naših zauzet GLAMOUR ljepotu stola.

Volim da odgovaram na ljepotu pitanja! Molimo vas da ih dolazi. Pošalji mi ih preko Instagrama ili Twitter @Alexsteinherr ili ostaviti komentar na kraju ovog članka. Nemojte zaboraviti da dodate hashtag #AskAlex.

Ovdje ide:

@snowglobesarah pita: "Ja tražim za sjajilo za oči bi preporučio za bore budžet manje od 20 €.".

Alex kaže: ". Kada je u pitanju njega kože ja kažem da je najbolje što možete priuštiti To ne znači da to mora biti lud skupa, ali to je vrijedno ulaganje u Toplo stopa Dr Nick Lowe budžeta za porodicu klasa, kao što je svjetlost. Na novčanik, ali prepun efikasan i zvuka sastojaka. Pokušajte svoju Age Correct serum, 19 € u www.feelunique.com. "

@minnebelle pita: "Koja ti je omiljena za zaštitu od toplote za korištenje na suhu kosu neposredno prije upotrebe figaro ili drugi stil alat?"

Alex kaže: "Ja bih koristiti za zaštitu od toplote prije feniranja vlažnu kosu, a onda ne treba da koristite poseban jedan dok se koriste druge grijani aparata L'Oreal Professionnel Tečni Art Pli Thermo Fixing sprej, 11 € (www.. Feelunique.com) je velika - to je jedan od onih proizvoda vidi u backstageu u kompletu svaki frizer i to je zato što radi, čak i na iznuren i maltretirali model kosu volim da daje tekstura kao što je štiti od topline oštećenja..

Ovaj tjedan opsesija: Volim Sanctuary Spa proizvoda. Oni su odlična vrijednost za novac i ja koristim za čišćenje lica ulje i Body Toning Serum na dnevnoj bazi. Sada imam još jedan proizvod dodati svojoj rutini, njihov novi 7 dan vlage Miracle ulje balzam, 7 € (www.sanctuary.com) - to je jedan od onih multi-tasking torbu must-have. Ja sam opsjednut s mirisom, volim ga na suho zakrpe, ali isto tako stapaju sa moje tijelo hidratantnom kremom da ga više hranjiva i trljam sve po mom licu kada letim.

Prati me na Instagram @alexsteinherr za svakodnevno ažuriranje ljepotu.