PIXI lepota na festivalu lepote 2018 | BA.rickylefilm.com
Ljepota

PIXI lepota na festivalu lepote 2018

PIXI lepota na festivalu lepote 2018

Otkriti svoj pravi sjaj potencijal uz pomoć PIXI Beauty proizvode za njegu kože profesionalcima

I dobiti stručnjak za njegu kože savjete iz PIXI Beauty osnivač, Petra Strand

Bez obzira na vrstu kože imate, svoj pravi sjaj potencijal vjerojatno se održava natrag. Zahvaljujući našem okruženju i način života, tupost je No1 zabrinutost. Sada za dobre vijesti.

Tu je kod kuće mini lica možete sebi da će otkriti svoj glowiest kožu u trenu. I treba ti samo jedan proizvod, kult Glow Tonic, 18 €. Sadrži glikolne kiseline ukloniti mrtve stanice kože koje dovode do tuposti, dok ginseng ubrzava obnovu stanica otkriti sjajnije, glatkija koža.

Ali, za razliku od drugih tonera i piling, to čini bez izazivanja crvenila ili iritacija - to je bez alkohola, tako da neće isušiti kožu, a aloe vera će zapravo umiriti i smiri kožu.

Top Savjeti za sjaj tonik za lice od PIXI Beauty osnivač, Petra Strand.

  1. Izliti na 5P veličine iznos na blazinicu i čišćenja po licu, a zatim okrenite blazinicom preko i pomesti svježi strani.
  2. "Mjesto Glow Tonic u spreju i spritz po licu 3 Na ukupnu toniranje magle."
  3. "Da bi dodatni sjaj vašoj koži, koristite Glow tonik na vratu, dekolteu, i stražnjem dijelu ruke prije nego što stavite hidratantne kreme - hidrira, smiruje, lagano uklanja mrtve stanice, posvijetljava i vraća da sve važne sjaj za sve tipove kože vrste. "
  4. "Da bi pomogli mrlje, namočite blazinicom sa sjajem Tonic i mjesto na potrebni prostor za jednu do dvije minute. U hamamelisa i aloe rad u sinergiji da smiri i umiri. "
  5. "Prep za masku za lice sa sjajem Tonic - je glikolna kiselina osigurava da površine krhotine je uklonjena, pa masku prodire duboko. To se može koristiti i nakon toga otklonili. "
  6. "Mjesto Glow Tonic u frižideru za pet do deset minuta prije upotrebe kako bi se smanjila natečenost u koži ili, za vrhunski umirujuće iskustvo, odlijte u čistu led kocka ladicu i zamrzavanje. Nakon što je zamrznuta, lagano krećete kroz kožu nakon čišćenja ".

Prijavite se za više informacija o Beauty Festivalu ovdje.

PIXI BEAUTY na glamur BEAUTY FESTIVAL

Uzmite sjaj u PIXI Beauty pop-up spa, gdje Amanda i njen tim za njegu kože stručnjaka će vam dati jedan od dva sjaj tretmana tako da odgovara vašim specifičnim problemima.

Kupite karte za Glamour Beauty Festival 2017 ovdje.

Da biste se prijavili za više informacija, kliknite ovdje.