Pobjednik Evrovizije Conchita Wurst - YouTube video - novac koji će biti napravljen | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Pobjednik Evrovizije Conchita Wurst - YouTube video - novac koji će biti napravljen

Pobjednik Evrovizije Conchita Wurst - YouTube video - novac koji će biti napravljen

Pobjednik Evrovizije Conchita Wurst udara u couture modnoj pisti

Austrijska drag čin Conchita Wurst debitovala modeliranje, hodanje u Jean Paul-Gaultier šou u Parizu Haute Couture tjedan.

Hodanje pistom u prestižnom finale slot, Wurst zatvorio šou u crnu haljinu i veo. Gaultier se spustio na jedno koleno da joj se zahvalim na kraju emisije.

"Upoznao sam Conchita prije dvije godine došla je na jednu od mojih couture revije" Gaultier toldThe Independent. "Volio sam je izgled i kada sam čuo da će predstavljati Austriju na Eurosongu, bio sam oduševljen. Kada je osvojio sam bio lud od radosti".

"Uvijek kažem da je lepota razlika i Conchita sve nas da je ona nezaustavljiv je pokazala i ona izgleda sjajno u couture;. Ona je pravi couture ženu."

Conchita sigurno napravio ulaz - tako da će ona se fokusirati na svoju karijeru na pisti od sada? Vjerovatno - ona ima debi album za rad na, i želi da osvoji Grammy!

Dana Monday 12 maja 2014. Godine, napisali smo.

U subotu uveče, austrijski drag čin Conchita Wurst krunisan dobitnik je 59. Godišnji Eurosongu održanom u glavnom gradu Danske, Kopenhagenu.

Da, Conchita, onaj sa bradom. Ne brinite ako ste propustili, spustite za gledanje.

Nakon njenog uspjeha, Conchita je sada podešen da 25 miliona € - nije loše, a?

Pjevačica, čije je pravo ime Tom Neuwirth, osvojio s pjesmom Rise Kao Feniks, sa masivnim 290 bodova (u Velikoj Britaniji dobio 40 bodova!).

Kada Conchita prihvatio nju nagradu, ona rekao je okupljenima: "Ova noć je posvećena svima koji vjeruje u budućnost mira i slobode Ti znaš ko si - mi smo jedinstvo i mi smo nezaustavljivi.".

Kod kuće sam manje 3 i ne znam šta da kažem. HVALA TI!!!!! pic.twitter.com/bVoiE8koEo

- Conchita (@ConchitaWurst) 11. Maj 2014

To je otkriveno da 8,8 miliona ljudi gledalo Evrovizije u Velikoj Britaniji, a predstava generira 5,4 miliona tweetova.

PITANJE VREMENA: Brada ili ne bradu?