Predogled Edinburgskog festivala | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Predogled Edinburgskog festivala

Predogled Edinburgskog festivala

Edinburgh Festival preview

Edinburgh; najvećih svjetskih Arts Festival. Ove godine ima 2.453 emisije birati na Fringe Festivalu sama. Zatim, tu je Edinburgh International Festival, Edinburgh Festival knjige, i Edinburgh Art Festival, sve radi u cijeloj avgusta. Fuj!

Najbolji način da uživate u Edinburgh je naći ravnotežu između velike zvijezde i nepoznata djela. Rezervirajte unaprijed za svoj omiljeni velike udarača (ove godine Jimmy Carr, John Bishop ili novi dečko Jack Whitehall), a zatim pokušava nešto novo. Upijte atmosferu Royal Mile - pogledajte preglede na izvan faze i pokupiti letke (često ćete naći ljude poklanja besplatne karte). I sa stotinama emisija na Slobodnom Fringe, često ćete imati šta da izgubi. U stvari, velika imena ponekad pojaviti. Bio sam na noćne komedije u špijunaži (mali Free Festival mesto) u 2008. I od pucanja televiziji zub vila Alan Carr.

Ipak, da spasi vas guši u konfliktne komentari i preplavljeni grad tapete s plakata, evo nekoliko picks.

Sarah Millican - Chatterbox

Stand Comedy Club, 4. Avgust - 29. (a ne 16)

Nesumnjivo jedan od najuspješnijih ženskih djela rade na komedije, Sarah Millican daje dječaka trčanje za svoj novac s njom govori otvoreno set. Od pobjede najbolji novajlija u if.comedy nagrade u 2008, ona je brzo postaje veliko ime.

Emo Phillips - Molim svedoka My Act

Pleasance Dvorište, avgust 05-29 (ne 9, 16)

A povratak za kultni američki jedan-liner, ova predstava je tiradu gegova obavljaju u Emo je neponovljivi stil. On je dokazao u Širina da bude jedan od najboljih šala zanatlija modernog doba. Jedinstvena, transatlantski alternativa gradilac igre riječima Tim Vine.

Poznata Autobiografija

Udderbelly je pašnjak, 5. Avgust - 30.

Sa prethodnim glumaca, uključujući Matthew Perry, Paul Rudd i Matthew Broderick, ovaj je pogodio New York Prikaži pitanju Edinburgh. Ugly Betty zvijezda Michael Urie i George Wendt (Norm iz Cheers) čitati urnebesne izvoda iz najbolje i najgore memoarima osoba.

Šest i pol Loves Terry Saunders

Pleasance Dvorište 16. Avgust - 30.

Najnovije ludilo u komediji je manje šale i više, kapric i Terry Saunders je gospodar umjetnosti. Ti si samo kao vjerojatno da plače kao smijeh u svom pokretu nizu priča sadrži animacije. U 2007. Godini, njegova djevojka, koja je radila u emisiji, umetnuta brak prijedlog slajdove projekcije i par sada pričvršćen. Tako slatko.

Silent Disco

Udderbelly je pašnjak, 6 Avgust -7th, 12. -14th, 19. - 21., 26., 28. - 29.

Silent Disco je velika šansa da se pete napolje, držati slušalice i imaju ples. Možete se prebacivati ​​između dva DJ-a igraju istovremeno, i dok su oni nosili slušalice kakav je dogovor, prolaznicima prizorom može biti prilično zbunjujuće.

Final vrh

Veliki atrakcija Edinburgh je koncentracija celebs. Glava na Pleasance Dvorište se pogled svoj omiljeni komičar, posjetite George Hotel za televizijski festival (zvučnici ove godine uključuju Kimberly Wyatt, Katie Price i Pineapple Dance Studios zvijezda Louis Spence), a Festival knjige za iznenađenje osoba autobiografiju pojačanja. Već ove godine, Gordon Brown se pojavio - nadajmo se da se malo više seksi kao festival ide dalje.