Preen proljeće - ljeto 2018. lice Cvijeće - pokušava backtaža ljepota 2018 | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Preen proljeće - ljeto 2018. lice Cvijeće - pokušava backtaža ljepota 2018

Preen proljeće - ljeto 2018. lice Cvijeće - pokušava backtaža ljepota 2018

Gledajte što se dogodilo kada smo pokušali Preen štap na lice cvijeće IRL

A sada smo spremni za festival sezone.

Dakle, mislimo da smo našli: najdivnija festival spreman za ljepotu izgled. I pogodi šta? Ona dolazi direktno iz šminkera iza pozornice na visoke mode reviju.

U pokušaju da otkrije da li iza bine ljepote izgled zapravo nosivi IRL, pokušali smo jedan broj odvažnih šminke i kose ideje - i mislimo da smo pronašli naš favorit.

Ova neverovatna Preen SS17 cvjetni dizajn potpuno eksplodirao nas daleko kada smo to vidjeli na modnoj pisti, ali mi se uvek pitao ako bismo mogli zaista povući ga u stvarnom životu.

Pa, dobra vijest je da smo potpuno obožavali izgled kada smo ga pokušali sami. Mi bismo svesrdno preporučujemo davanje ovo ići na festival ovog ljeta.

Pogledajte kako smo probati i dostaviti naše presudu, a zatim pokupiti cvijeće (i neki trepavica ljepilo za lijepljenje) za sebe:

Backstage Beauty Preen SS17

Pokušali smo najdivnija backstageu ljepotu izgled IRL - i sada smo spremni za festival sezone 🌸🌺🌼

Objavio GLAMOUR Britaniji ČETVRTAK Juni 1, 2017

Sada pogledajte ove druge super festival ljepote ideje:

Cijev pletenice

Romee STRIJD 's 2018 Coachella kosa bila je na poen, sa gumicom nalik nit pospremio nad njom cijevi nevjeste. Mosh-pit dokaz i super moderan.

Ombre pletenice

Joan Smalls bila spremna da bičuje svoju kosu nazad sa ovim vatreno crvene maže pletenice. Ovo je kako možete izvući s dugom kosom na festivalu, bez nje postaju potpuno mat.

Boho chic

Idi jak na boho chic izgled, neuredan (ali ne toliko neuredan) kosa, sa sitnim pletenicama tu i tamo da ga romanticise.

Cvjetni igle

Ako ipak želite dodati neke cvijeće na svoj izgled (RIP, cvijet kruna), idite na sićušne igle umjesto. Mnogo više moderan način da se oslobodite svoj unutarnji-hipi.

Pola-pola-down

Ovo catwalk trend prenosi savršeno na festival polja; samo skupljati gornju polovinu svog legne na bilo pletenicu ili labave pony da bi vaša kosa sa lica i spriječiti vetrovitu izgled.

Mini pletenica

Kate Bosworth je frizer Bridget Brager stilu ovaj mini rastanak pletenica za Coachella 2016. Godine, a mi smo i dalje potpuno opsjednut Pogledajte ove jednoroga pletenice za slične inspiracije.

.i da, više pletenice

Ako je vaš duga kosa je sklona formiranje neželjenih Dredove nakon dana na poljima, uzmi akciju izbjegavanja od srerujemo u odeljcima vaše kose u mini pletenice.

Crimping. Da beba.

Stvoriti dodatni teksture u jednostavan rep stezanjem malim sekcijama pre vraćanja na nisku ponija. Za verziju polje za porodicu, samo stvoriti mini pletenice širom kosu prije nego što se gurali za noć, koja će biti lijepo uvijen doći ujutro.

Pastels

Nema boljeg vremena za eksperimentisanje sa boja nego za festival; držati make-up minimalna i ići za sve-over pranje privremenog pastelne boje a la Jourdan Dunn. Kosu krede su odlični za eksperimentiranje, previše.

Pletenice u konjski rep

Rep ponekad može izgledati pomalo dosadno, a festival je idealno vrijeme za eksperimentisanje. Daj ovo Fishtail izgledaju go onda pogledajte ove druge kul rep frizura ideje.

Jednostavan ribbon

Trake za kosu su imali oživljavanje na pisti, i to je tako jednostavan način da se vaš mali poni od sumorno do šik.

The shag

Da, mislimo na šišanje sorte (!!). Rezovi stilu 70-ih nikada nisu bili hladnije, a Summer Fest je savršeno mjesto za debi jedan.

Grunge

Nema boljeg mjesta da oslobodite svoj unutarnji Rock chick nego na festivalu. Držite kosa u neredu, oči Kohl-postrojilo i nos proboli.