Pregled časopisa Kat Von D 10 godišnjice | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Pregled časopisa Kat Von D 10 godišnjice

Pregled časopisa Kat Von D 10 godišnjice

Kat Von D je objavio slike kolekciju jubileja 10 godina i izgleda velikih

Donose na sjaj.

Sve Kat Von D dodirne pretvara u zlato. Treba dokaz? Hajde da pogledamo najnovijim izdanjima ljepote mogul je. Njen sjaj ruževi je Lash liner i nove nijanse njenog kulta Everlasting Liquid Lip postao prodati-out senzacije, prestižnu ljepotom ljubitelja širom svijeta.

I sada, mi Donosim dobre vijesti za ljubitelje Kat Von D, kao MUA je objavio nove slike svojih kolekcija godišnjice od 10 godina!

Kat je na društvenim medijima prošlog mjeseca da zadirkuje ono što bi moglo biti njen najveći, najuzbudljiviji puštanje datum - kolekcija godišnjica od 10 godina, što ona radi na za protekla četiri mjeseca.

Ako je kolekcija je nešto kao teaser video, očekujemo da vidimo zlato, bold, Głowy šminke na policama Sephora (godišnjice je u maju tako pozor).

U teaser, vidjeli smo žena pokrivena (i valjanje) u zlato, a zatim još jedna žena uđe u kadar obučen u zlatnoj odjeći, dajući današnje Cleopatra vibracije.

Prema Kat, video nova kolekcija je puna kampanja se uređuje i uskoro će biti objavljeni. Ideja je da će se kratki film govore "priču o @katvondbeauty do 10 mog današnjeg muzama. Neki koga možda već znate i drugima koji bi trebalo!"

Što se tiče naplate, Kat odlučio podijeliti prve slike - i to je jasno da će uključivati ​​LOT zlata i shimmer. Prvo, dobili smo uvid u slučajevima; i Kat je autographing 400 komada ručno:

Onda je došao teaser za dugo očekivani paletu. Na njemu su širok spektar boja, od svjetlucavim breskve i prašnjavim porasla na jarko crvenoj i nijanse plave i zelene boje. Svaka boja je dobio ime po 10 muze Kat Von D je odabrao za predstojeće godišnjicu kampanje.

Paleta je dio kolekcije 10-godišnjicu, koji će uključivati: Zlatni Tattoo usne, 2 nove nijanse Ahiret Liquid ruž za usne i optočen Kiss ruž za usne, Zlatni Brush kolekcija, Metal Crush Extreme Highlighter i Train- slučaj.

Kolekcija će lansirati na Cinco de Mayo (5. Maj), zvani dan mrtvih, na web stranici Kat Von D.

Donose u maju!