Pregled Sv. Lucije Capella Marigot Bay | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Pregled Sv. Lucije Capella Marigot Bay

Pregled Sv. Lucije Capella Marigot Bay

Hotel Review: Capella Marigot Bay, Sveta Lucija

GLAMOUR otputovao u St. Lucia, saznati gdje smo bili.

Sveta Lucija je jedna od najbujnijim ruhom otoka u Karibima da putuju u. Pokriven u djevica prašume, to je vulkanski otok s bezbroj ribarska sela, bijele pješčane plaže i je takođe dom twin planinskih vrhova i svjetske baštine UNESCO-a, Klinovi.

NAŠE TOP 5:

  1. Marigot Bay ponosi osobne usluge, svaki gost je dodijeljen lični asistent za vrijeme trajanja svog boravka. Svaka soba je prostrana s teque drveta interijere i obrasce koje odražavaju tradicionalne St Lucian dekor. Gosti mogu plivati ​​u jednom od dva bazena, jedu u tri restorana, uživajte u spa tretmane ili posjetite fitness centar.
  2. Marigot Bay The Grill na 14⁰61⁰ je hotel potpis restoran. Doručak se poslužuje svakodnevno na balkon s pogledom na uvalu, ali u večernjim satima, to je mjesto da ide za lokalno-izvor fino blagovaonom. Pokušajte poput maki maki služio na krevetu od quinoa sa JUS bundeve ili se odlučiti za jedan od njihovih moćnih bifteka. Ako se dopada jesti dok uživate u rum degustacija sjednice, možete uživati ​​u malim pločama u Rum Cave ili više opušteni obrok, glava na Brut Bar. Nalazi uz glavni bazen u hotelu, laganih jela kao što su sendviči, salate i svježe suši se svakodnevno služe.
  3. Za one koji žele jesti izvan mjesta, nekoliko minuta hoda duž marine će vas odvesti na Bayside Cafe. Ovdje možete uživati ​​u kasni doručak, lagani ručak i svježe sokove (go zeleno!). Tu je i indijski restoran, Masala Bay, a neformalno piceriji. Na drugoj strani uvale (dvije minute vožnje brodom), Doolittle je kafić gdje su ubijeni i čini zabavno užinu zaustavljanja ili ručak odredište scene filma.
  4. Hotelski Auriga spa ima otvoreni drvetu, gdje možete naučiti da napravite svoje kozmetičke tretmane koristeći prirodne proizvode s otoka. Možete uživati ​​u bambusa masažu ili vulkanske sumpora wrap, imaju lica i zatim isperite u njihovom otvorenom prašume tuševi.
  5. Rezervirajte dan turneju sa Discover St Lucia Tour itinerer. Vi ćete posjetiti skrivene izvore sumpora u brdima, kupaju u vodopad, obilazak plantaže i posjetite tropskim vrtovima. Sve iz čamca vozi na vozača i izlete su zbrinuti off. Ako želite izazov, pješačenje uz Klinovi je propustiti. Vaš lični asistent može organizirati dubinski ribolov, ronjenje na dah i jahanje kroz prašumu.

Cijene smještaja kreću od USD 690 € za Bay View soba.

Letovi iz Londona Gatwick u St Lucia počinju od 458 € povratka.