Probudi se Ne preuzimaj kampanju. Policija upozorava na rizike koje predstavljaju lažni proizvodi lepote | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Probudi se Ne preuzimaj kampanju. Policija upozorava na rizike koje predstavljaju lažni proizvodi lepote

Probudi se Ne preuzimaj kampanju. Policija upozorava na rizike koje predstavljaju lažni proizvodi lepote

Probudite se ne foliraju Up

Svi mi volimo pogodbu - ko ne voli sazna da cipele si balavili nakon svega sezone su označene pad od 75% ?! Ali, kada je u pitanju ljepota, plaćanje način ispod standardne cijene može zapravo čarolija opasnost. Mogli ste se kupuju krivotvorene parfema, šminke, električne hairstylers i sunce-krema.

Ovaj tjedan imovinskog kriminaliteta jedinice policije intelektualne (PIPCU) pokreće kampanju svijest - "Probudite se - ne foliraju UP! ' - upozorenje potrošača o rizicima koje predstavljaju lažni kozmetičkih proizvoda.

Osim očiglednih etičkih problema u vezi sa kupovinom falsifikata, to je sastojci pronađeni u nekim od tih proizvoda koji nas stvarno prestravljena: cijanid, arsen, živa, olovo - sve vrlo otrovne supstance koje bi definitivno neće doći ni blizu vaše kože. Takozvane suncreams je utvrđeno da nema nikakvih SPF. Frizerskom alati su jednako zabrinjavajući - u PIPCU imaju izvještajima ravnanje kose eksplodira i pružajući korisnicima ozbiljne elektrošokove. "Ne samo da može da ovi proizvodi imaju ozbiljne posljedice za vaše zdravlje i dobrobit, već jednostavno ide online i kupovina iz Rogue stranice ili trgovac svoje lične i finansijske informacije u opasnosti", kaže PIPCU šef, inspektor, Maria Woodall. "Naš opće pravilo je, ako se čini predobro da bi bilo istinito onda vjerojatno je!"

Ostanite sigurni ONLINE: 1. Instinkti - ako je ponuda izgleda predobro da bi bilo istinito, onda vjerojatno je. 2. Provjerite pravopisa i gramatike na website- često ljudi koji stoje iza ove lokacije ne plaćaju mnogo pažnje ili stalo da ovaj detalj. Prevaranti mogu pokušati da te prevari po malo mijenja pravopis poznati brand ili lokal u adresu web stranice. 3. Pogledajte da vidimo gdje se zasniva trgovac i da li oni pružaju poštansku adresu - samo zato što je web adresa ima 'UK' ne preuzima prodavatelj je sa sjedištem u Velikoj Britaniji. 4. Samo se bave sa renomiranim prodavača - stranicama znate ili su preporučeni za vas. Ako niste kupili od prodavatelja prije, da li vaše istraživanje i provjerite online recenzije. Možete provjeriti legitimne distributeri online posjetite www.brand-i.org 5. Osigurati adrese web stranice počinje 'https' u fazi plaćanja - to ukazuje na sigurno plaćanje. 6. Držite sigurnosni softver i firewall up-to-date.

7. Ne pristupa veze u neželjene e-pošte. Uvijek unesite adresu web stranice ili koristiti tražilicu za pronalaženje lokacije.

8. Pitajte trgovac ako postoji politika povratka ili garancije. Većina rogue trgovci neće ponuditi ovo.

9. Ako niste sigurni da li je dijelovi originalni, nemojte unositi detalje plaćanja - to nije vrijedno rizika.

10. Pazi na pop-up pojavljuje traži da potvrdite svoj kartici prije nego što se na pozornici plaćanja. Nikad ne unesete PIN na mreži.

Ako ste kupili stavku ste mislili da je autentičan, ali sada sumnjam to možda neće biti slučaj, to prijaviti Akcija prijevare.