Proizvodi za lepotu primećeni u pozadini slavnih instagrama | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Proizvodi za lepotu primećeni u pozadini slavnih instagrama

Proizvodi za lepotu primećeni u pozadini slavnih instagrama

Kozmetički proizvodi koje smo vidjeli u pozadini slave Instagrams

Naša super čula znati proizvod ljepote kad ga vide.

Zahvaljujući društvenim medijima sada imamo mnogo više pristup poznate ličnosti nego ikada ranije. Mi više ne moraju čekati na razgovore saznati šta su nazvali svoju bebu, što ovlaživač koriste svake noći, kako su došli da novu frizuru ili ono što su imali za ručak. To je sve što nas čeka na Instagram priče ili Snapchat.

I zahvaljujući našim super detektiv uhođenje vještine, oni nemaju ni da nam nužno pokazati ljepotu proizvoda koje koristite. Za ovogodišnju nagradu sezone smo ih mogli uočiti od kilometar.

Kao Rosie Huntington Whiteley je panning nad njom toaletni sto trenutaka prije Met Ball 2018. Godine, primećen smo nekoliko Tom Ford omiljene: Soleil Contouring Compact (80 €), rumenilo (48 €) i Illuminating Powder (59 €).

Što se tiče njege kože, Rosie je postavi se činilo da sve Kate Somerville. Naime, DermalQuench Liquid dizanja (80 €) i Tight'N Kriogeni, a zatezanja gel koji je još za lansiranje u Velikoj Britaniji.

To smeđe losion boca mora biti Instant Tan Gloss 11 € St Tropez, primećen u Instagram priči Adir Abergel je - u frizer iza oba Jessica Biel i Saoirse Ronan je crvenim tepihom brave.

On je dao kao uvid u nove i poboljšane Ghd Gold ravnanje. Oooh la la.

To je definitivno Dyson se koristi stilu Gadot je podignuta kosa.

Tu je to St Tropez Instant Tan usne ponovo, pored što vjerujemo je Le Blanc De Chanel Višenamjenski iluminirajuća Base i joues Contraste puder rumenilo među mnoštvom drugih Chanel proizvoda.

Mislimo da špijunira sa našim malim očima nekih lica i tijela Foundation 29 € Mac, u Instagram priča Samara Tkanje-a.

No nagađanja ovdje, da paleta je Charlotte Tilbury je besprijekoran izgled 68 € kroz i kroz. Plus Jamie Chung nekako dao ga s oznakom.

To pink bocu vreba iza Emma Stone može biti samo Superstar kraljica dana gušću Spray od Bedhead od Tigi. Crvene veslo na četku obližnji definitivno izgleda kao Mason Pearson i mi ćemo nazvati Elnett normalne snage Hairspray 6 € L'Oréal Paris za visoke zlato može na lijevoj strani.

Znali bismo one staklene boce crno-kapom bilo gdje. Izgleda da je Oprah imala dosta posla da biraju između toliko OPI nijanse.

Rosie Huntington-Whitely bio na snimanju u vrijeme Zlatni globus, ali to nije zaustavilo nas proganja nju 'gram. To svetlo plavi sprej boca mora biti Morroconoil.

Da li se uočiti neke Molton Brown pere tijelo krije u pozadini Instagram priča Charlotte Tilbury je? Sudeći po blizanac boce blizina Grey Goose, razmišljamo možda i nije.