Prom haljine iz filmova: nikad se nisi poljubio, prilično u roze i 10 stvari koje mrzim za tebe | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Prom haljine iz filmova: nikad se nisi poljubio, prilično u roze i 10 stvari koje mrzim za tebe

Prom haljine iz filmova: nikad se nisi poljubio, prilično u roze i 10 stvari koje mrzim za tebe

Prom haljina iz filmova koje čine nas osjećati kao slatko 16 ponovo

Kirsten Dunst u Virgin Suicides? Da. Drew Barrymore u Never Been Kissed? Ne.

Prom, ljetni loptu, koji napuštaju rade, škole disco god vi nazivate giganta proslave napuštanja škole, planiranje koji maturalne haljina nositi je zastrašujuće.

Dakle, pogledajmo unazad na najpoznatijim prom haljina na filmu (hvala vam svima American High School filmova ikada) - od Sandy u mast na Andie je 80-ih godina izgledati u Pretty In Pink - za inspiraciju. Ako ništa drugo, to će vam pokazati ono što definitivno ne žele da nose. I zapamtite - čak i ako sve bude u sise gore, i kaiš pauze i pasti preko u pete - da život ne završava nakon mature.

10 Things I Hate About You

Možda je to samo zato što želimo Heath Ledger je bio naš dan škole maturu, ali mi smo iracionalno vole Julia Styles 'end-of-škole večernji izgled - to je nostalgija više stila. To miriše na Noughties - svilenu MXI haljina sa kapuljaču-vrat i špageti trake, nosi sa pashmina (očito) i ogrebao nazad kosu.

10 Things I Hate About You

Sada je to bio neobičan izgled, iako to nas podsjećaju na sličan izgled koji Rihanna nosila 2015 Gremija haljinu, sve roze i louffa nalik.

The Virgin Suicides

Naravno, Lux (glumi Kirsten Dunst) nije na kraju imati najbolje maturu (ona ima seks sa njom datum na školskom sportskom terenu, a zatim kopile pobegne nakon što je ona zaspi), ali ona je lepa, kao 70-ih -inspired prerijski angel u stidljivim Plutajuća haljinu s cvjetnim uzorkom.

Never Been Kissed

Drew Barrymore je 80-prom haljina od Never Been Kissed nas podsjeća na Saint Laurent za jesen / zimu 2016 show - pogledajte samo da se metalni sjaj, nabori i preuveličane rukavima. Sve što je potrebno učiniti je odrezati oko pet centimetara od ruba i ona je Hedi Slimane muza u nastajanju.

Ima nešto o Mariji

Stvari su odlučili pad nakon toga slatko tražim meet-up (Ben Stiller lik dobiva njegov penis zaglavio u svom poštanski u onome što je jedan od najgrozniji scena u istoriji kinematografije), ali nije Cameron Diaz izgleda princeza lijepa? Vrlo je 70-nadahnut i na kraju vrlo laskava u pogledu oblika i boja.

Povratak u budućnost

Lea Thompson, koji je igrao Lorraine Baines u Povratak u budućnost, i dalje ima pune zaobišao, bez naramenica prom haljina koju je nosila, čak i na 30 godina. Klasičnom stilu prom, to je pripijenu i super ženstvena.

Pretty In Pink

Ništa ne kaže 80s fashion više od Molly Ringwald je Polka Dot roze haljinu u Pretty In Pink. Mi smo podići naše šešire na tinejdžer dovoljno hrabri da nosi ružnu roze vreća za maturu i još uvijek nađe sretan kraj.

Zločeste djevojke

Cadey Heron (Lindsey Lohan) nije trebalo da ide u nju prom, ona je zapravo utemeljen nakon uništili kuću njenih roditelja, kada su bili daleko i zbog toga što nije sve svoje ispite, ali ona je opasan tako došao ionako nosi Varsity jaknu, traperice i tijaru.

Slobodan

Još jedan 80-klasik, haljina Lori Singer nosila na maturu ima prepoznatljiv novu sezonu Gucci Vibes - s ogrlicom, šarene i off-the-ramena.

Mast

Mi smo odavno odustali savladavanju ručno jive ples, kao i Sandy i Danny iz masti, ali još uvijek se nadam od oponašajući Sandy je prilično malo bijeloj haljini. Mi smo također u nju buket - još jedan Gucci nod.