Razgovor o ljepotičnom ljepotu nakon predstave o lepotici na beautycon događaju | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Razgovor o ljepotičnom ljepotu nakon predstave o lepotici na beautycon događaju

Razgovor o ljepotičnom ljepotu nakon predstave o lepotici na beautycon događaju

Mi govorimo na YouTube zvijezda i bloger Beautycrush

Sammi Marie, zvani Beautycrush, jedan je od najuspješnijih blogera i YouTube zvijezde našeg vremena. Razgovarali smo sa Sammi nakon njenog nastupa na Beautycon prošlog mjeseca.

Možete vlog puno, da li je teško da ponekad isključiti i korak dalje? Šta mislite da je najbolji način da se opustite i distancira se od vaše online prisutnost se?

Da, znam puno vremena! Ja sam opsjednut društvenim medijima tako da izgleda nikada ne mogu da držim ruke sa mog telefona, ali ono što se trudim da uradim da distancirao je da pokrenete kupanje u popodnevnim satima, početi čitanje knjige ili gledanje filma. Većinu vremena gledam YouTube koji je vrlo interaktivan pa kad gledam film ili čitao mi pomaže da zaboravi na komentare i povratne informacije i jednostavno uživajte za ono što je!

Na Beautycon ste bili okruženi puno podjednako uspješan i inspirativan blogera. Osim vlastite, čije blogove voliš čitati i zašto?

Volim da čitam The Londoner, Milkbubbletea, Lilypebbles, Viviannadoesmakeup i Mariannan (među mnogim drugima!)

Recite nam nešto o svom novom linija odjeće Novem i Knight- kada ste odlučili da želiš da dizajnira odeću i odakle vam inspiracija?

Novem i Knight je u radovima za oko godinu i po dana. Moda je oduvijek bio glavni interes i moja strast, njegova nešto što volim igrati sa i pokušati da se razvijaju u mom ličnom stilu. Stvaranje modni brend nastao kroz mene i moj partner je odlučio da samo ići za to nakon razgovora to dugo vremena. Rekao bih da moja inspiracija dolazi iz neke od mojih omiljenih modnih brendova, a zatim žele ponuditi svoj dio onoga što stilova nađem najkorisnija, udoban i osnaživanje.

Dizajniranje odjeća je nešto što su učenje, kao što smo već ide uz proces stvaranja cijele brend i to je definitivno izazov, ali vidim finalni proizvod ispred vas na kraju čini izuzetno korisno. Mi smo ima takav neverovatan odgovor iz moje publike do sada, a veoma su uzbuđeni da se konačno pokrene!

Koje su top 3 ljepota stavke koje nikada ne bi mogao živjeti bez?

A dobar temelj (Nars Sheer sjaj)

Melem sredstvo za čišćenje (Clinique uzeti slobodan dan)

A crveni ruž (MAK ruske Crvene)

Ako da izaberem samo jednu ljepotu brend koji se koristi za ostatak svog života, što bi to bio i zašto?

Ja bih da kažem NSRS, jer nisam mogao živjeti bez njihovog osnivanja! Oni također rade neverovatan ruževa i rumenila - Mislim da bi gotovo pokriti sve osnove mi treba!