Razmišljaj i radiš dosadan šef | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Razmišljaj i radiš dosadan šef

Razmišljaj i radiš dosadan šef

Tim GLAMOUR otkrivaju njihov najveći posao f * ck up

F * cking na poslu zaista može biti jedan od najgorih stvari. Ili ste prepustite se, osramotio sebe, osramotio nekog drugog ili samo ravno-up stvarno ljut nekoga. Kada to radite, to izgleda kao niko nije uradio gore, da će zauvijek obojiti vašu profesionalnu biografiju i vi ste jednom rukom protjerani svaku šansu za promociju nikada, nikada, nikada. Ali, stvar je u tome... To se događa. Čak i na šefove, direktore, urednici i sviđa, to je samo da ne imaju tendenciju da se čuje o tome.

Ispod, u venu dobre volje, GLAMOUR je zaposlena su emitovan svoj prljavi profesionalne veš. Opustite se i polako i sa osmijehom znajući da su svi zabrlja, i možete oporaviti. Jamčimo da ćete biti bolje do kraja prvog paragrafa...

Jo Elvin, urednik

Pre nekoliko godina, u mom prvom poslu časopis, u Australiji, intervjuisala sam lokalni pop zvijezda. Za godina on je bio poznat kao Johnny Diesel. Ono što sam propustio da primeti, nekako, bio je da je odlučio da se zovu samo Dizel sa lansiranjem svog najnovijeg albuma. Pretpostavljam da je mislio da je zvučao više 'urbane' ili tako nešto, ko zna. Greška nije primećen dok časopis bio na štampariju. Moj urednik je NUTS - ona je bila s pravom bijesan da bi izgledalo kao da nisu znali šta smo pričali o tome kada je članak pogodio kioscima. To je skinuo prese i reprint uz velike troškove. Bilo je nekoliko stvari provjeru trenutke usput gdje to trebalo da bude primećen, neko, ali originalni greška je bila moja. I dalje je muka kad pomislim koliko ljuti su svi bili. Lekcija naucena.

Lindsay Frankel, pomoćnik urednika

Kada sam bio urednik funkcije prije oko 10 godina, naučio sam vrlo vrijedan rad lekciju: nikada pretpostaviti, uvijek provjeriti. I postavio je snimanje i intervju sa glumicom, ali je pretpostavio da će umjetnost tim organizirati uzimajući joj da i iz studija kao što su bili odgovorni za sve ostale logistike. Oni Pretpostavio sam dogovorio njen auto, jer sam ja bio taj koji je bave njenog agenta. Rezultat? Moj telefon zvoni 2 sata nakon navodnog vremena poziva - to je bilo zbunjeno glumica samo se pitam da li je vozač imao većih problema pronaći njenu adresu. Uspio sam ga Fudge tako da ona nije znala kako neprofesionalno sam bio i panike-rezervirali automobil (na velikim dodatni trošak kako bi ga se žustro). Od tada, ja sam sitničarim stalno proveravam o svemu, čini se da sve je u pisanoj formi i uvek znam ko je odgovoran za ono što - i da su svjesni da su! Dakle, ako je to neugodno drage kolege, barem sada znate zašto ja to radim.

James Conrad Williams, urednika

Naučila sam na teži način da se 'e' u e-mail stoji za E-vil! I dalje se naježim na sramotu slučajno slanjem e-maila na cijelu globalnu osoblje američke vlasništvu sam radio pozivajući ih na piće na lokalnom pub kako bi proslavili dolazak moje nove poslovne kartice. Subjekti linija je bila "Sherry nakon posla?" Koji kaže da ??? U svakom slučaju pozvanih uključen jedan Oprah Winfrey koji pretpostavljam da to ne čini jer je mogao naći prostor za parkiranje njen privatni avion u Sohou. Ja sam doslovno okretanje puce dok kucam ovo...

Helen Placito, odgovorni urednik

U jednom od mojih prvih radnih mjesta, u ranim danima stolno izdavaštvo, nije bilo e-mail; umjesto toga smo imali sistem rudimentarni poruka u kojem si mogao poruku kolegu i da će se pojaviti na vrhu njihove ekrana. Mi smo špekulirali ako naš šef bila trudna i ja poručio nešto znače u stilu: "Pa, ako je, kako možemo reći sa onim što ona nosi. ' Da, pogodili ste, da her.She je zapravo bio dobar drug koji je bio više nego što sam zaslužio. Lekcija: nikada ništa reći na e-mail (ili bilo šta drugo!) Da ne bi rekli da njihova lica.

Leanne Bayley, Vijesti Urednik

Davno sam spavao u ujutro Oskara - što, budimo iskreni, nije kraj svijeta, ali u web svijetu to je kao najgore. Stvar. Ikad. Probudio sam se na propuštene pozive iz mog Online Urednik i učinio cijelu stvar ohmygodohmygodohmygod krik lice. Recimo samo da sam radio do kasno te noći, i bio je u super početkom narednog dana. Ovih dana sam krenuo tri alarma, držim zavjese otvorene, a ako stvarno sam zabrinuta, ja ću nekoga da me pozove, znaš, za svaki slučaj.

Hanna Woodside, Karakteristike i zabava Writer

Prije nego što sam radio u GLAMOUR bio sam (vrlo loše) PA na CEO. Jedne noći sam dobio poziv u 1:00 ujutro - on je bio na aerodromu u Sao Paolu: Zaboravio sam da ga rezervirati povratni let kući. On je morao čekati za sljedeći let - što znači da će propustiti neke vrlo važne sastanke u Londonu - i onda kupite svoju kartu, uz veliki trošak, naravno, na njegove osobne kreditne kartice. Radije nego da i napraviti izgovor, stavio sam ruke i priznao bih jednostavno zaboravio i uzeo narednih govori off na bradi. Ponekad ste upravo dobili uzeti rep. Kada sam predao u moje najave nekoliko nedelja kasnije da se pridruže GLAMOUR, on nije izgledalo previše tužno vidjeti me.

Claire Matthiae, igrani film Režija

Sam imao slobodan dan noćna mora. Hoda kući iz ureda, nazvao sam mamu za Rant dobar ol '. Kao i ti. Osim nekako moj drugi posao telefon je istovremeno džep biranje moj šef. Više od dvije minute vremena poziva - u svoju kancelariju govornu poštu. Pratite punu noći razbijena sna i vrlo rano ustati da se u ured koji će izbrisati mega klizanja. Da li je imao daljinski govorne pošte? Da li ću dobiti otkaz? Mislim, ja bih radije ostao moja najgora migrena do naleta panike porastu tog jutra. Napravio sam ga u. Izbrisani sam uvredljive poruke. Znojio sam dosta. I to me naučio jedan pakao od lekciju. Očigledan lekcija je bila da se okrenem treperi rad telefon isključen. Vredniji je bio da napusti posao stres na poslu. Ponekad svi imamo loše dane, ali zašto neka sisati zabavu iz života sa sat. "

Ella Alexander, Moda Karakteristike Urednik

Jednom sam bio radio radno iskustvo za nacionalni papira i pozivanje na proizvode koji će biti snimljen za božićni poklon Guide. Zamoljen sam da pozovem u drvenom buretu za dionicu vrtlarstvo, već zato što sam bio žure nije gledala na mjerenja i, samim tim, drveni bure oko 1,5 metra stigao u kancelariji. U radu sam radio od morao da pošalje van da ga vratimo na male zemlje butik l ju je iz zove, koja je koštala tonu novca i mi je mnogo neprijatnosti. Učenje? Nikad ne žuriti.