Riverdale Musical Episode: Cheryl Blossom zvijezde kao Carrie | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Riverdale Musical Episode: Cheryl Blossom zvijezde kao Carrie

Riverdale Musical Episode: Cheryl Blossom zvijezde kao Carrie

Riverdale će učiniti mjuzikl epizodu i ne možemo čekati

Tu je i tešku nedostatak Cheryl Blossom na Riverdale ove sezone. Napravio sam tada nekoliko puta. Umjesto snappy monologa iz kraljica Riverdale High, dobijamo prolazno jednom obloge i sate Archie zbunjeno. To je kriminalac, ali na sreću showrunners čine za to na najbolji mogući način.

The CW upravo objavio da Riverdale radi mjuzikl epizoda, i to će glumiti-ga-Cheryl pogodio Marjorie Blossom. Čuješ li to? To je zvuk slatko pravda zadovoljena.

Po saopštenje šalje CW, drama odjel Riverdale High School stavlja na interpretaciju Carrie: The Musical, i ona će glumiti Cheryl u titular ulogu. I da, ja govorim o Carrie u kojoj teen s telekinetičke moći je maltretiran od strane drugova iz razreda, a onda izgori maturu u osvetnički bes koji je dječija igra u odnosu na marifetlucima na Riverdale. Chris Hargensen nema ništa na crnom kapuljačom, TBH.

Chris, ako ste zaboravili, je kraljica-pčela znači djevojka u Carrie koja vodi rat protiv Carrie. Ona će biti prikazan Veronica Lodge on Riverdale. Betty Cooper i Archie Andrews igraju popularni par Sue Snell i Tommy Ross; Josie zakačio uloga nastavnika teretanu, Miss Gardner; i Alice Cooper igra Carrie religijsko-fanatik majka, Margaret, koja je mjesto na casting ako je ikada postojala. Samo ona i Cheryl zamisli na pozornici zajedno! Dve najbolje likovi u ovoj seriji su konačno dobiti svoje dospjele, a Archie je ispao u podržava status. Ukusno.

Još bolje: Jughead Jones nije u igri. Ne, on je snimao "iza-the-scene dokumentarni film" o proizvodnji, jer naravno da je. Moja jedina prava ljubav, Kevin Keller, režira, tako da je sve ovo u divne ruke.

TV epizode muzički su obično hit-ili-miss, ali sa Cheryl Blossom pretpostavljajući svom tronu u centru ovoga, imamo velike nade. Samo zamislite: čitavu epizodu Riverdejla koji ne sadrže Jughead mrštio u svoj laptop. Je li ovo raj?

Riverdejla mjuzikl epizoda će se emitirati 18 April u 8:00 ET na CW prije emitovanja na Netflix.