Rosie Huntington-Whiteley lansira ljepotu Brand Rose Inc | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Rosie Huntington-Whiteley lansira ljepotu Brand Rose Inc

Rosie Huntington-Whiteley lansira ljepotu Brand Rose Inc

Rosie Huntington-Whiteley pokreće brend ljepote i to je tisućljetni san

Srijedom, govorimo o svim ružičaste šminke izdanja.

Ako smo nešto naučili o tome A-liste u posljednjih nekoliko godina, to je to, u nekom trenutku u svojoj karijeri, verovatno ćete završiti pokretanje brend ljepote. Iz cijele Kardashian klan, Drew Barrymore, Jessica Alba, J-Lo, i, naravno, Rihanna, tu je mnoštvo osoba ljepote marke se pojavljuju lijevo, desno i centar - i mi ne žalim. Ako postoji ikakva šansa da nas pabirčenje nekoliko ljepotu grumenje od profesionalaca, mi ćemo ga uzeti.

Najnovija zvezda pokreće niz hiljadugodišnje roze proizvoda jedan je od GLAMOUR je ikona ljepote, Rosie Huntington-Whiteley. Prirodne ljepote je da je Instagram najavljuje izlazak svog najnoviju poslovnog poduhvata, a kozmetičke linije pod nazivom Rose Inc.

Živi u Velikoj Britaniji, bili smo dovoljno sreće da zaviriti Rozi je šminka ukus kada je pokrenuo Rosie za Autograph Collection kod M & S. Linija istaknuta sve iz temelja i sjenilo palete, sa usana i obraza palice i isticanje u prahu, sve umotano u Rose Gold ambalaže; prikupljanje lansiran 2016. Godine, a to je bio hit od tada.

Sada Rosie ide solo i ako joj Insta postovi su povodimo, Rose Inc. Će biti tisućljetni san. Prva fotografija brenda objavljeno na novom računu je all-pink izgled sa jakim rumenilom, neutralan ruž za usne i baby pink-hued sjenilo. I iako smo voleli ovaj izgled, video snimci koja je uslijedila je naš pad čeljusti (aaaaall put do poda).

Govorimo o ovom predivnom hiljadugodišnje roze sjajne kapke, potpis izgled MUA-to-the-stars, Katie Jane Hughes, koji je (uzdah) je na setu kada Rosie je pucao snimke kampanje. Ali ona nije jedini profesionalac koji su uključeni u saopštenju.

Patrick Ta, jedan od naših najvećih Instagram opsesije, također je doprinijela hype oko prikupljanja, uzimajući u svoju hranu objaviti snimak njega i Rosie - gdje je poseduje hrabar ružičaste usne. U naslovu, on nagovještava da je snimao s Rosie.

Rose Inc. Insta također ima dva video: jedan od Rosie primjene mat ruž za usne sa delikatnim ružičastim tonovima i artsy raznobojne oči.

To je onoliko koliko imamo u ovom trenutku - ali smo sigurni da Deets na proizvode i oslobodi termin će zadržati dolaze, tako da pazi ovaj prostor. U međuvremenu, možete se prijaviti na web stranici brenda "preskočili na prednju liniju" i primati ažuriranja o lansiranja.