Saveti za lice za lice - njegu kože za svaku situaciju | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Saveti za lice za lice - njegu kože za svaku situaciju

Saveti za lice za lice - njegu kože za svaku situaciju

Bolje koža je jedan proizvod odvojen

Imam stvar lice magle. To je šala u uredu - jer imam oko 15 na stolu i posegnuti za njih često, čak ih spritzing na moje kolege kada su pop po mom stolu. Više od samo trendi hir, oni imaju koristi kožu i postoje različiti one za različite probleme, prilikama i potrebama.

Evo moj trenutni Faves:

Set šminke

Clarins Fix Make-Up - posljednji korak u mojoj makeup rutina je uvek ovako sprej. Potrebno rubu toga svježe gotovih praškastih osjećam se i čini moj look nositi u, na dobar način. Plus Uvjeren sam da sve to sprečava da sklizne do ručka

Na Refresh

SK-II Srednja dan Essence - Ja SPRITZ ovo dugo liberalno cijeli dan kad pišem kopiju na mom stolu. To je dobro radi preko šminke i neutralnog mirisa ne ometa moj miris. Osećam se hidrira i ponovno freshes umoran ured air-con kožu kao ništa drugo.

Na letu

Liz Earle Instant Boost Skin Tonic (Mini) - nosim putovanja veličine ovog do-it-sve magle na letovima - Volim raspoloženje za jačanje aromaterapeutskih miris geranija ulja. I spoj omekšavanje aloe vere, vlažilac glicerin i hidrira Pro-vimtain B5, plus umirujuće nevena držim koža sretna čak i na vlagu aktiviranja dužem putovanju.

Dodati Glow

Tatcha Luminous Dewy kože Mist - Ovaj hijaluronska kiselina-bogat magla je čista magija. Ja sprej ovo iznad moje šminke i daje da sjaj obično samo markeri može dati - osim da je to samo izgleda kao prirodno blistava koža. Svi su me uvijek pita o onome što sam koristiti kada sam ga koristiti.

Za smirenje

Shiseido Ibuki Quick Fix Mist - kada imate osjetljivu kožu, što manje dodirivati ​​svoje lice, to bolje. Ovo je mjesto gdje magle lica doći kao što ne treba da ih trljati u. Ova umiruje i smanjuje iritacije.

Remove ulja

La Roche Posay Zerozinc sprej - napravljen sa cinkom, to je najbolje koristiti na goloj koži nakon čišćenja. Ona ima antibakterijska svojstva i Junior Ljepota urednik Dominique Temple kune ona ima manje bubuljice od koristi.

Slijedite me na Instagram i Twitter (@AlexSteinherr) i Snapchata (@asteinherr) i uživajte moj novi nedeljni Facebook Live Q & A svakog četvrtka.