Saveti za šminku, tutorial i slike sa Alessandra Steinherr | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Saveti za šminku, tutorial i slike sa Alessandra Steinherr

Saveti za šminku, tutorial i slike sa Alessandra Steinherr

Kako to učiniti stranci šminku s razlikom

Decembar Stranke su idealno vrijeme za pozivanje šminku izgledaju zarez, ali šta ako nisi lažni trepavice / tip glitter? Imam dobre vijesti - niti je vizažistica Isamaya Ffrench. All-round cool girl je, je u porastu talenata u svijetu šminke, stvarajući show-zaustavljanja iza pozornice izgledom i predivno nervozan editorijale. Kada je u pitanju sama izgled, ona voli da se sirovi osjećaj da joj šminka - stvaranje upečatljiv, ali ne i šećer-slatki finiš.

Moje go-to noćne izgled je smoky eye i bronzer, uz malo kiparstvo bačen u - tako da ne sasvim usklađeni u ovoj oblasti. Izazvao sam Isamaya i mene da mi pokaže svoje viđenje stranke šminku... I naučio sam dosta trikova:

1. Pokušajte maskaru u boji

Moja prva misao je bila "Urgh - Ja ću izgledati kao klaun." Nije tako sa predivnim dubokim boja šljive koji izvlači čestice zlata u tvojim očima. I to je nekako mekša da je crno. Dodao sam ovo sminku odmah!

Kupiti ovdje.

2. Sjenilo ne mora uvijek biti neutralni

Ideja nošenja roze sjeni toliko daleko od moje zone udobnosti. Ali bio sam ugodno iznenađen na rezultat. Moj tip da ga nosi je da se sidro s tamno liner u vašem trepavica-korijene.

Kupiti ovdje.

3. Postoji crveni ruž za svakoga

Volim Isamaya trik za pronalaženje savršene nijanse - Imao sam nikada mada drži ruževa u lice - ali radi !! I njen tip za ovu sezonu je zadržati crveni mat - što ga čini lakšim za nositi!

Isamaya nosi: YSL Beaute Rouge Pur Couture The Mats u 203 i nosim 202

4. Koristite highlighter umjesto olovka za usne

Volim ovaj: da vaše usne izgledaju punije koristiti highlighter olovke oko izvan ruba tvojih usana, izgleda super prirodno i svježe.

Fotografije od Josh Wilks za YSL Beaute

Planirani vaš izgled za stranku sezone još? Evo 100 ideje.