Seks koji nikada neće zaboraviti | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Seks koji nikada neće zaboraviti

Seks koji nikada neće zaboraviti

To je ono što seks osećaj za muškarce kada su se zaljubili sa vama

Autor i posmatrače književni urednik Sam Leith otkriva kakav seks zaista osećaj za čovjeka kada on pada u ljubavi. Hajde, reci nam ti nisi znatiželjan!

Za čoveka, seks kad si se zaljubio je vidno razlikuje od seksa s nekim koga se sviđa kao lud, ili čak i seks s nekim koga volim puno. Oba ova može biti zabavno i uzbudljivo. Oni vam mogu zagrijati na zimske noći ili oduševiti vas na letnje jutro. Oni mogu poremetiti ili produbiti prijateljstvo. Oni mogu dovesti iz kuhinje u krevet na doručak da se vratim u krevet, ko zna gdje?

Ali to nije prava stvar. I još to radiš, manje ugodno se osjećate to radi. Možete prevariti jedni druge, pomalo, ali ne možete sami prevariti zauvijek, koliko god pokušate. I to je razlog zašto je stara izreka da nije baš takva stvar kao neobavezan seks važi. Ako nastavite da radite to, i ti stvarno ne osjećaj, malo dobro krivice i anksioznosti gradi u vašem sistemu. Koliko god vam se sviđa druga osoba i uživati ​​čineći zvijer sa dva leđa (ili zvijer sa jednim leđima i čudno oblikovan u sredini) sa drugom osobom, deo mozga je izdvojeno - i taj dio mozga je zamišljen.

"Nakon poljupca dolazi impuls da uguši", napisao je WH Auden u jednom od svojih mračnija trenutaka. Gluposti, naravno. Nakon poljupca dolazi impuls da se ponovo poljubim, barem ako to radite u pravu. Ali pjesnik nije udario na osjećaj da je u nekom trenutku, verovatno muči većinu ljudi, a ne nekoliko žena.

Ti si vrtoglavicu sa seksualnim uzbuđenjem, a onda, kad je sve gotovo, osećate iritira i pomalo usamljena, a povremeno - vrlo nepravedno - nervira sa ovom osobom za moć su imali nad vama kada pantalone su bili zaduženi za razmišljanje.

Seks je komunikacija. Seks sa nekim koga ne voli, onda, izgleda kao ti obećanje Mutter ispod daha, nisam siguran da li da ga zadržiš. Smeta vas. Ti si u krevetu, ali nisi u sobi zajedno, ne baš. Ti si stranci jedni drugima, čak i kada ste dijeljenje kuhinjskog stola, ured garderoba ili luster.

Kada nešto dublje se dešava, međutim, to je više nego samo odsustvo anksioznosti. To je čudo prisustva. Vi ste oboje tu u sobi. Ste izloženi jedni druge, a ne samo noćni zrak. Ona kombinira uzbuđenje svježe otkriće - Vau, pogledaj kako goli ste svi odjednom, da li je to za mene ?! - uz rizik i nagradu od intimnosti.

To je seks, gdje možete upoznati oči jedni drugima, gdje anksiozni ugoditi, a ne pod pritiskom da pokaže, i gdje nakon toga je blaženstvo zaspati zajedno sklupčana. To je seks kao čin ljubavi i istraživanja i povjerenja. To je seks kao obećanje možete zadržati.

@questingvole

Pričaš sa mnom? Retorika od Aristotela do Obame Sam Leith je sad