Smrt Denerisa na Game of Thrones: konačna teorija zavere | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Smrt Denerisa na Game of Thrones: konačna teorija zavere

Smrt Denerisa na Game of Thrones: konačna teorija zavere

Game of Thrones teorije zavjere o Daenerys definitivno niste čuli!

To uključuje smrt veliki karakter i ti ne da se svidi.

SPOILERS! SPOILERS! SPOILERS! Ako niste gledao sezone sedam epizoda šest, idite i gledajte ga odmah!

Sa samo još jedan epizoda (jeca) da ide u sezoni sedam Game of Thrones (vjerovatno svoje najviše prepuna akcije run još), spekulacije i teorije zavjere o sudbini naših omiljenih i većina prezire Westerosies obiluju na noćno-histerična, groznica teren. Nikada ne će biti izostavljen bilo noćno-histerična razgovor, to me rade neke parcele hypothesising vrlo svoje. I dok sam svjestan da moja teorija možda neće pokazati kao najpopularnija (opasati svoj klavijature, trolovi), sam i zaintrigiran da vidim da li sam sam u branje gore na nekim nego uočljivo signale da tvorci GOT u suštini izgradnje do svog najvećeg WTF zemljište šokantno još. I to je, dragi Throners, je neblagovremeno smrt naših najomiljenijih Majko Dragons sama, Daenerys!

Ok, prije nego što svi misle da sam izgubila na parceli (izgovor pun), saslušaj me. Zapamtite da je ovo Imamo govorimo. Oni su jedva izbjegavaju ubija vodeću karakter (vidi Neda Starka obezglavljivanje, The Red Wedding itd) tako samo u tom smislu, da se svi slažemo da ubija Dany nije izvan sfere razumijevanja? Ali dalje flagrantno dokaza koji bi podržali ovaj argument.

Prvo, za koliko Dany ima čvrst pravo na Iron Throne, svi mi (osim samog čovjeka) sada znamo da je zbog loze, Jon Snow je zakoniti kralj Sedam kraljevstava. Dakle, ako je odluka planiram puštajući dobar momak pobjedu, a plan o davanju nam sretan kraj smo zaslužili nakon godina emocionalne patnje, gore i krvoproliće, priča treba klimaks sa Jon Snow kao Kralj.

Međutim, u najnovijoj epizodi, konačno smo vidjeli Jon, nakon mnogo toing i froing o tom pitanju ", savijte koljena i prihvatiti Daenerys kao njegova kraljica i vladara. Ovo je rođen djelomično iz čiste zahvalnosti - na kraju krajeva, ona je upravo spasila život i žrtvovali jedan od njenih zmajeva u procesu (više o tome u drugom) - i fundamentalno od činjenice da jasno ima bjesnio rog za nju. Ah, da, to je samo u sjebano svijet Igre prijestolja ćemo provjeriti naša moralna kompasi na vratima i zapravo uhvatiti sebe navijam za nećaka da ga sa svojom teta. Mislim, to je ništa s obzirom na činjenicu da su blizanci Cersei i Jaime su na to kao zečevi, a mi jedva trepnuo ovih dana kada su Snog.

U svakom slučaju, Dany jasno uzvraća osećanja tako ono što u suštini imamo je zamišljen, piva ljubavnu vezu između muškarca i žene koja tehnički stoji između njega i njegovog zasluženo sudbina. Za sve priče o hepiend, to imam, moji prijatelji. Takva stvar nikada ne bi mogao zaista postoji! Ono što dramatičnije i posebno savršen je tragi-sretan kraj nego Jon Snow postaje kralj nakon smrti Dany - ženu koju voli - ostavljajući njega lišeni još slomljenog srca Kralj Sedam kraljevstava?

Još uvijek nije uvjeren? Pa šta je to dugotrajni razgovor u epizodi 6, 'Beyond the Wall', gdje Tyrion čuvaju pritiskom Daenerys za donošenje odluke u vezi sa njom sukcesije u slučaju njene smrti. ONI otvoreno govori o svom SMRT LJUDI! Može li biti jasniji znak?

A što se tiče kako će ona doživjeti fijasko, imam teoriju o tome previše. U epizodi šest sezone sedam, vidjeli smo the Night kralja ubijaju, a potom uskrsnuti, Danerys 'zmaj dijete, Viserion s ledenim koplje. Epizoda kulminirala s njim je otvorio sada reći-tale Walker Blue Eye (ako slušaš Farrow i Ball, 'Walker Blue "treba potpuno biti nova nijansa). David Benioff i DB Weiss bi sigurno nedostaje parceli trik ako je cilj ovog twist je Dany da nije na kraju doći licem u lice sa Belom Walker verziju Viserion. Zamislite to: zmaj / Mother of Dragons suočiti, kill ili biti ubijeni situaciju u kojoj majke instinkt Dany je da prevaziđe svoje preživljavanje one i na kraju ona je ubijen njen sopstveni dijete! To je skoro šekspirovski, čak i ako ja to tako kažem sebi!

Dakle, to je to. To je moja teorija i sve što sam rekao na to. Barem dok GOT se konačno došao do kraja i završiti sa zmajem jaja svuda moje lice! Ali, hej, kako smo saznali od jednog od najvećih epskih TV pokazuje ikada, ako živite od Valyrian čelik mač, morate umrijeti od Valyrian čelika mač.

Pročitajte drugi ventilator teorije ovdje.