Šta je Co-Living? kolektiv u Londonu je novi način iznajmljivanja | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Šta je Co-Living? kolektiv u Londonu je novi način iznajmljivanja

Šta je Co-Living? kolektiv u Londonu je novi način iznajmljivanja

Šta je ko-dnevni? I da li je to budućnost za 'Generation Rent'?

Da li vam nedostaje dana dobri stari univerziteta? Druženje s prijateljima, radite svoj pranje zajedno i samo hlađenje u god komunalne području možete pronaći? Pa, hajde da vas upoznam da zajednički život, novi krilatica u imovinu koja ima za cilj mladim stručnjacima i dolaze ravno iz država.

London - mjesto gdje iznajmljivanje može biti apsolutna noćna mora - je dom prvi veliki zajednički dnevni šema u Londonu. Smješten na zapad, u Sjevernoj Acton (dvadeset minuta od Oxford Street) imamo Kolektivni i otvoren za javnost prošlog mjeseca, a već ima neke stanovnika kroz vrata - i ljudi se prijavljuju iz minuta u minut.

GLAMOUR pošao da vidim šta je toliko dobro kolektiva. Je to kao kul kao što ispadam? Će cijenu staviti ljude, i to zaista sljedeća velika stvar u vlasništvo?

Prije svega, malo o brojkama. Sa rente za jedinice sa početkom u 225 € tjedno, to nije jeftino, ali to uključuje sve račune za komunalne usluge, porez vijeća, wi-fi, osobne usluge, 24/7 sigurnost, soba čisti i posteljina promjena. Ako vaš sijalica ide - šaljete tekstualnu i voila, sve je sortirano.

To je krajnji u Hassel život bez - posebno kada ste inili atraktivne pogodnosti je domaćin; teretana, praonica, spa (gore), kino, krovna terasa, igraonica za djecu, biblioteka (ispod), i tematske blagovaonice.

Hm, kada možemo useliti? Ovo zvuči blimming sjajno. Ali ono što su sobe zapravo sviđa?

Najpopularniji izbor soba će biti "twodio" koji nudi bračni krevet i vlastitu kupaonicu s kuhinjom jedinicu osoba pored deli. I ne brini, ti odgovara da vaš komšija preko test ličnosti. Kako vrlo moderno.

Iznajmljivači će također imati mogućnost studiju samo za sebe.

Buduće poduzetnike, uzeti u obzir, kao i zbog toga što će se razvoj 11-kata i kuća 400 poduzetnika u ko-radni prostor koji će lansirati u rujnu 2016. Godine.

Reza Merchant, direktor The Collective, je rekao: "Naš razvoj Old Oak nudi Londona svjež i inovativan način života Ovo je početak naprijed-razmišljanja način života.".

Rukovodilac gradilišta Ed Thomas izjavio je The Guardian: "Vidimo ljude kovanje novih prijateljstava, kuhanje i zajedno jedu To će biti uzbudljivo mjesto da se u.".

Nešto nam govori da će to biti budućnost iznajmljivanja.

Ako želite saznati više, ili želite dogovoriti pregled, posjetite TheCollective.co.uk.

Poznata kuća koje će se okrenuti apsolutno zeleni od zavisti