Stuart Baggs iz Apprentice umro je u dobi od 27 godina od napada astme | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Stuart Baggs iz Apprentice umro je u dobi od 27 godina od napada astme

Stuart Baggs iz Apprentice umro je u dobi od 27 godina od napada astme

Apprentice zvijezda Stuart Baggs umro kao rezultat astme

Prošle sedmice, te je doveo smo tužnu vijest da je bivši Apprentice zvijezda Stuart Baggs je tragično je pronađen mrtav u svom domu. Sada je došao na vidjelo da je Stuart umro nakon što je pretrpio napad astme.

U izjavi koju inspektor Ian MacMillan, otkriveno je da je 27-godišnji "patila od astme dugi niz godina, a umro je kao rezultat njegovog lošeg zdravstvenog stanja."

To zaista potvrdio da je mladi poduzetnik umro "prirodnom smrću."

Inspektor je nastavio: "Iz reakcija koje smo naišli tijekom našeg istraživanja, jasno je da je to tragičan i preranog gubitka takvog vrijedni i vizionar mladić."

On je podijelio svoje saučešće u izjavi, rekavši: ". Mi smo proširiti naše misli na porodicu u ovom tužnom trenutku i na njihovo ime bih zatražiti da oni sada ostaviti na miru da žalim"

30. Jula 2015. Godine, napisali smo.

Donosimo vam tužnu vijest da je bivši Apprentice zvijezda Stuart Baggs je pronađen mrtav u svom domu na Isle of Man.

Policija je potvrdila vijest da je 27-godišnjak, koji je istaknut na hit BBC serija u 2010. I bio je najmlađi kandidat u dobi od 21, preminuo i uzrok smrti je "nepoznat", ali ne smatra da biti sumnjivo.

Insp Michelle McKillop je rekao: "Možemo potvrditi da nije bilo ništa u svojoj sobi ili ništa o njegovom stanju koje ukazuje na nama bilo uzrok smrti.

"Naše misli idu u njegovu obitelj i prijatelje u ovom teškom trenutku", dodala je ona.

Nije bilo "ništa što bi ukazivalo da je njegova smrt krivično sumnjivo u ovom trenutku", i da će biti u potpunosti istraženi u ime mrtvozornik, dodala je glasnogovornica policije.

Vodeći odavanje počasti Baggs, Lord Sugar tweetovao: "Užasno vijesti Stuart Baggs umro Moje iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima RIP jedan od ističu znakove šegrta..."

Kada se pojavio u emisiji, Baggs je postao poznat po svom jednog obloge koji je uključivao "Sve što sam dodirnuti okreće prodao" i "Ja sam Stuart Baggs brenda".

Preduzetnik Plymouth rođen je živio u Isle of Man za većinu svog života i pokrenuo svoju kompaniju Bluewave Communications 2007. Godine i da je održao konferenciju za novinare u utorak da pokrene njegov najnoviji proizvod na Isle of Man - dom čvorišta.

On je na tviteru o uspjehu lansiranja u srijedu.