Tajne ljepote Kylie Jenner: intervju New York Timesa 2018 | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Tajne ljepote Kylie Jenner: intervju New York Timesa 2018

Tajne ljepote Kylie Jenner: intervju New York Timesa 2018

Kylie Jenner ljepota tajne možda ćete šokirati

U 18, Kylie Jenner, realnost TV i društvenih medija zvijezda, otkrila je njena lepota tajne The New York Times i ima puno od njih. Mislim da kada dođete do dna svoje opsežno liste, biće vam drago da nisi u centru pažnje sa takvim pritiskom.

Kylie Jenner 's opsesija sa šminkom je vidljivo; ona voli bronzer, lažne trepavice, usne - ona je također stvaranje Kylie Jenner Lip Kit - palete sjajila, tako da ti, mogu bojiti usne baš kao i njena.

Kao što svi znamo, vrlo brzo ona će biti pokretanje web portala ljepote, zajedno sa tutoriali, o tome kako postići njen potpis izgled.

U članku pod nazivom Kylie Jenner, a Beauty Režim To drži je Real, Kylie je otvoren za sve. Ona otkriva osoba koja je odgovorna za te usne punila, osoba koja leči nju akne, i koji čuva svoje tražim preplanuo.

Ali, ne košta mnogo toga da se Kylie Kardashian - mislimo oko nevjerojatnih 3 € (2 €).

Nekoliko zanimljivih nalaza iz vrha savjeti Kylie.

Kylie ne radi teške šminke svih
vremena

"Ako ću da vidim ljude, neću nositi tešku šminku. To nije atraktivan na mene. Kada vidite te slike na mom Instagram, oni su obično kada radim foto snimanje ili intervju. Svaki put sam se našminkala profesionalno urađeno, ja snimili fotografiju. "

Ona zapravo ne nosi miris

"Ja stvarno ne nosim parfem. Ponekad koristim Victoria Secret. Imaju Coconut Passion sprej. Ali mirisa može mi dati malo boli glava."

Ona otkriva ko radi usnu punila

"I dalje radim Juvederm za moje usne. Idem dr Ourian na Beverly Hillsu. On je najbolji, a on je super prirodno o tome. Ja sam prije odlaska na neko, i to je bilo samo tražim lud. Ja bih preporučio da svako ko bude to uradio odlučili za punila koja traje samo dva do četiri mjeseca. To je neugodno da bi se vratiti, ali imate mogućnost zaustavljanja toga. "

Dairy je ugojila

"Takođe sam krenula u ovom nutricioniste, jer sam imao loše reakcije na mliječne. Osjećam se kao da me dobiju na težini. Sada sam izrezati mliječne, i to mi pomaže da se vrati u formu."

IZVOR: NY TIMES

Kylie Jenner: Hair & Beauty Look Book