The Big Bang Theory: Kaley Cuoco i Johnny Galecki se venčaju na ekranu | BA.rickylefilm.com
Ljepota

The Big Bang Theory: Kaley Cuoco i Johnny Galecki se venčaju na ekranu

The Big Bang Theory: Kaley Cuoco i Johnny Galecki se venčaju na ekranu

Kaley Cuoco i Johnny Galecki udala na ekranu

Stvarnom životu Exes Johnny Galecki i Kaley Cuoco vezali čvor u otvaranju sezone u ponedeljak uveče je The Big Bang Theory i sve je bilo pomalo ironično.

Možda su bili u karakteru kao Penny i Leonard, ali mi nagađanje mora da je bilo prilično čudno za 30-godišnja glumica i njen 41-godišnji bivši dečko, koji je i dalje njen trenutni partner na ekranu, razmijeniti bračne zavete. Svakako bi bilo za nas.

Većina nas izlude kad naletim na ex tokom našeg pauze za ručak ili na večernji izlazak, tako zamisliti da se ne samo nastaviti da deluje tvoju romantiku na ekranu, ali zapravo udaje kao dio je previše? * Nelagodno. * Ali Kaley i Johnny se činilo da to podnijeti prilično dobro kao što smo vidjeli njih kažu "da" jedno drugom u novoj epizodi The Big Bang Theory, koji vidi Penny i Leonard konačno udaje.

Za razliku od svojih alter-ego, zvezde okončali su on-the-low odnosa nakon skoro dvije godine zajedno još 2009. U razgovoru za CBS sat! Magazin u 2010, Kaley je otkrio da je odnos "je tako ogroman deo (njena) život i niko nije znao za to", jer oni ne žele da ugroze show ventilatora reakcije na svoje off-screen romansu.

"Bilo je to divno odnos, ali nikada nismo razgovarali ni reč o tome i nigdje nikada nije otišao zajedno. Svi su uvijek pitaju, a mi uskratiti-negira-odbijen. I ja sam kao," Zašto sam negira tu osobu koju volim ?'" ona je rekla.

Slično tome, Džoni je progovorio o odnosu u 2013. Godini, rekavši da ne želi da "skrene pažnju sa priča linija u emisiji." On je takođe jasno da on Kaley ne vide samo kao bivši, priznajući da je ona "dragi prijatelj" na njega i rekao: ". Ona nije ex, ona je dio mog života"

Plavuša glumica je od nakratko brak sa ATP igrač Ryan Sweeting od 2013. Do 2015. Godine, ali je još jednom ranije ove godine u vezi sa Johnny kao navijači sumnja da su opet zajedno nakon par prisustvovao Narodne Choice Awards zajedno. Međutim, Kaley je brzo raščistiti glasine kako je uzela na Instagram da to porekne. Ona je curently datiraju 26-godišnji konjički, Karl Cook.

Sezona 10 The Big Bang Theory trenutno emituje na CBS-u u ponedjeljak uveče.

Najbolji vjenčanice iz filmova i krajnji TV vjenčanja