Tim lepote dele svoje ljetne banje | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Tim lepote dele svoje ljetne banje

Tim lepote dele svoje ljetne banje

Spa-ahhhh!

Osjećati kao rezervacije sanjive spa putovanje? Pustite da se ljepota tim GLAMOUR će vas inspirisati.

Alessandra Steinherr, Beauty direktor

Svih vremena omiljeni spa

Dior Institut u hotelu Plaza Athenee u Parizu.

Website: spaplazaathenee.com

Zašto?

To je krajnji u francuskom šik i luksuz. Unutrašnjost je tako prekrasna - sve klikere, bijeloj i sliver - kao Dior Boutique a istovremeno je veoma ugodan i opuštajući. Uvijek sam pronaći najbolje banje u hotelima - jer moraju zadovoljiti takve raznovrstan i ponekad teško klijentelu. Terapeuti ovdje su vrhunske i okruženje je tako blaženo, nikada nećete želite da ostavite.

Moj omiljeni tretman

U 75'Chrono Njega tijela (190 €) je ruke dolje najbolje tijelo i raspoloženje povećanje masaža sam ikada imao - savršen jet-lag Reviver.

I još jedna stvar.

To je vrijedno checking out hamam parno kupatilo i leškareći u biljni čaj salonu.

Vicki Norton, Beauty Urednik

Svih vremena omiljeni spa

Babington House, Somerset, 01373 812 266

Website: babingtonhouse.co.uk

Zašto?

Ja se potpuno obožavaju jer nema prisiljen opuštanje. To je samo na hladnom mestu da bude i prirodno de-stres radeći sve ono što bih da radim u svakodnevnom životu sa svojim čovjek: jesti dobru hranu, piti lijepo vino, uživajte u ogromnim kreveta onda probude za jutarnje pliva.

Moj omiljeni tretman

Štali spa je sladak, ali ja bih držati jednostavne stvari kao što su manikir ili pedikir. Oni također prodati Wellies tako da možete prošetati u prirodi.

I još jedna stvar.

Za aktivnije zdrav odmor, isprobajte nove Lime Wood (New Forest) umjesto. Gdje Babington ima cool London vibe, Lime Wood ima fantastične spa sadržaje. Moja soba (u glavnoj kući) bio je san doji moj prvi migrene!

Philippa Pearne, Beauty Writer

Svih vremena omiljeni spa

Sequoia Spa at The Grove, Hertforshire. 01923 294294

Website: thegrove.co.uk / spa

Zašto?

Za početak, hotel je postavljen u sredini golf terena koji je lijepo uređeno i možete vidjeti ništa osim drveća i brda (i neparne golfer). Spa i sami objekti su nezaboravne, posebno prekrasna zatvoreni bazen. To je dug 22 metara i postavljena u staroj hrasta ambar tako zadnja stvar koju će vas podsjetiti na je svoj lokalni zabavni centar bazen. To je također neobično popločan sa crnim mozaika i svjetla ispod vode osvjetljavaju sve u bazenu, što je čudno umirujuće. Spa takođe ima vitalnost bazen (jedan od samo tri u zemlji), sauna, parna soba, sobe za opuštanje, jacuzzi i sok bar da navedemo samo neke.

Moj omiljeni tretman

ESPA Super Active lice (145 €); Tailor-made Vašim potrebama, to de-stres i podiže energiju kože te je sat i pol čistog blaženstva.

I još jedna stvar.

Postoji čak i vanjski bazen u kompletu sa odbojku plaži kad si energičan. Da, it'sactuallya pješčana plaža. Samo odaberite vikend uz lijepo vrijeme!

Sarah Jossel, Beauty pomoćnik

Svih vremena omiljeni spa

Coworth Park, Ascot, Berkshire.

Website: coworthpark.com

Zašto?

Samo razmišljam o Coworth me san prekrasan pogled, ukusne koktele, eko-luksuzni spa centar, a ne zaboravljajući comfiest na svijetu kreveta. To je idealno mjesto za zonu out; ipak samo 45 minuta udaljen od Londona (autom). Banja ima sve, od mani / pedi sobe, cijeli dan obroka, teretana, parna kupelj i bazen (sa podvodnom glazbu!)

Moj omiljeni tretman

Detox Spirulina Wrap (95 €); Počinje sa punim piling tijela i nebeski masaža vlasišta. Vi ste onda umotane u live Spirulina alge - tretman san za borbu protiv celulita i osjećaj 100% revitalizovana!

I još jedna stvar.

Vi ozbiljno pokvarila za izbor hrane. Imaju sve, od fine dining John Campbell restoran ili restoran mnogo neformalni stil (više moja stvar) kao što su The Barn. I ozbiljno preporučujem Burger i pomfrit!