Zaras Stratford Flagship je ponovo započeo sa neverovatnim tehnološkim inovacijama | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Zaras Stratford Flagship je ponovo započeo sa neverovatnim tehnološkim inovacijama

Zaras Stratford Flagship je ponovo započeo sa neverovatnim tehnološkim inovacijama

Kako Zara novi roboti u trgovini (!) Se mijenja način na koji kupujemo

Od samostalne kase za povezane ogledala i robotskih online boda kolekciju.

Dok je nekoliko high street trgovine bitku sa neizbježna posljedica online kupovine, Zara je uspio ugraditi beskrajnom digitalne inovacije u svoje fizičke trgovine preko niza tech-pamet lansiranja ove sedmice.

Paljenja promjene na svom Stratford vodeći je high street krepak je uveo samo-kase, povezanih ogledala, i - najuzbudljivije od svega - robotske trenutku naplate.

U ukupnom iznosu od 4.500 kvadratnih metara, novo-obnovljen prostor sadrži četiri glavna dijela: Womenswear, Muška odjeća, Kidswear i Online, od kojih je poslednja ima dva automatizovano online boda prikupljanje reda.

Servisira skrivenog područja - što smo posjetili ove sedmice - to je u mogućnosti da obrađuju i organizirati 2.400 naloga istovremeno kako bi se omogućilo kupcima da naredi, otkup i prikupiti stavke koje nisu na pogonu.

Koristeći robotske ruke za prikupljanje tacne i organizirati pakete, to je kao sasvim druga u svijetu iza-the-scene prikazujući najbolje tehnološki napredak na britanskom high street sada.

"Ponovno otvaranje Zara vodeći u Stratford je važan trenutak za Inditex", rekao lansiranja Pablo Isla, Inditex (Zara matična kompanija) predsjednik i izvršni direktor.

"Mi smo u jedinstvenoj poziciji kao što smo uživati ​​u globalnoj prodaji platforme koja u potpunosti integrira prodavnicama i na internetu. U posljednjih nekoliko godina ulagali smo u oba najnaprednije tehnologije i optimiziran našim trgovinama za taj cilj. Naš poslovni model kombinira trgovine i digitalne neprimjetno, i spremni smo za prilike koje to donosi sa sadašnjim i novim klijentima. "

Roboti nisu samo nova funkcija u radnju, međutim. Takođe se može pohvaliti interaktivne ogledala koji su u mogućnosti da otkrije plašt koji kupac drži i vitrine to na modelu sa završenim outfit da se pokaže kako se kreće na tijelu.

Ne bi više neće biti nikakve potrebe da posjetite svlačionice da nije bilo za sjajan samostalno kase sada nalazi tamo.