Ženski osušeni eyeliner hack prolazi virusno | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Ženski osušeni eyeliner hack prolazi virusno

Ženski osušeni eyeliner hack prolazi virusno

Presušili eyeliner hack Ova žena je super za one koji imaju tamnije obrve

Redovito olovke za oči previše crvena ili smeđa za vas? Probati ovaj!

To je uvijek tužan dan kada je dio vašeg šminke porodice mora biti sahranjen (tj baciti). Misliš da natrag na sve divno puta ste imali zajedno; sve noći van, prvi datumi i intervjui su dobili vas kroz - ali kada za to dođe vrijeme, to mora da se uradi.

Međutim, ako ste napustili kapu svojim eyeliner predugo i to je presušio, a ti nisi spreman samo još da se odvoji od njega, ljepota ljubavnik Manella ima rješenje - a to je posebno dobro ako obrve su tamnije sorte.

Najbolji obrve osoba

Ona je nedavno objavio video na Instagram izlagao i hack je saznala za dobivanje savršenu količinu pigmenta širenja preko obrve. Budući da je brod je suha, ne stvara takve oštre linije.

[Instagram id = "Bdnsfxylo3u"]

Ona koristi osuši eyeliner olovku da skicira obrva, a zatim četke mastilo kroz nju obrve, završavajući malo obrve.

Možete vidjeti kako se to radi u videu ispod.

[Instagram id = "Bd2owyLlFGH"]

Neki gledaoci video aplaudirali njena tehnika i rekao da su to isto kao neki obrva proizvodi su previše Reddy / smeđa za svoje obrve.

Da li ga probati? Evo nekoliko naših vrhunskih obrva proizvode, dok ste ovdje:

Luk obrve Sculpting olovka, 29 €, Peščanik
je kosi vrh ove olovke je idealno za stvaranje udaraca kosu poput, posebno ako nedostaje punoća na prednjem ili rep-kraj obrve. Ako cijena je stavljanje ideš, biti budite uvjereni da traje godinama.

Brow Build, 19 €, Blink
Oblozi oko obrva dlaka, zadebljanje im dajući suptilne nijanse i četkanje ih u formu u isto vrijeme.

Dječak Brow, 14 €, sjajnija
Ne možemo misliti bilo kojeg proizvoda - obrve ili na neki drugi način - koji je postao kultni klasik brže nego ovaj loš momak. Kad je tako jednostavan za korištenje, tako razumno cijene, i stvara takvo savršeno UN-učinjeno obrve, možemo vidjeti zašto. A šminka torba klamerica.

Brow Kit, 38 €, Bobbi Brown
U doba kada je gel formula gospodari, to je dokaz u prahu može obrva graditi sa najboljim od njih. Ne samo da ovo daje meku, prirodan izgled ali i dolazi sa mini pinceta. Take That gelovi.

Brow Wiz, 22 €, Anastasia Beverly Hills
Ovaj pametni alat je postao favorit poznatih i ljepote blogera podjednako, a za dobar razlog. Voštane, tanke pero znači čak i početniku može izvući na više uvjerljiv od obrva.

Brow Quickie, 17 €, Too Faced
A go-to proizvod za besprijekoran izgled u sekundi. Baza četkicu bila je posebno razvijen da oponaša kosu. Vrlo pametan.

Gimme Brow gel, 20 €, Benefit
Nagrađivani, vodeći na tržištu, igra mijenja, i tako dobro da stalno prodao. Kupiti kad možete stvoriti volumized obrva u sekundi.

Brow Satin olovka, 6 €, Maybelline
olovkom na jednom kraju i prah s druge strane, ovo je super zgodan za dotjerivanje u pokretu. Dolazi u 6 nijansi previše (što je impresivno za proizvod obrva).

Brow fantasy olovku i gel, 7 €, Revlon
A više pristupačne dupe za neke od skupljih obrva olovke, to ima voštani olovku i boji gel za podešavanje obrve. Drugim riječima, BOGOF.