Zlatni trio poteza će vam pomoći da dođete do orgazma | BA.rickylefilm.com
Ljepota

Zlatni trio poteza će vam pomoći da dođete do orgazma

Zlatni trio poteza će vam pomoći da dođete do orgazma

Ove 3 potezi su način da se doživi orgazam kažu naučnici

Penetracija će možda morati gledati leđa. 🍆 ❌

Istraživači tvrde da smo utvrdili da je formula tri "zlatne trio" poteza je način da se postigne orgazam, dame.

SAD naučnici, čiji rezultati su objavljeni u časopisu Archives of Sexual Behavior, tvrde da duboko ljubljenje, genitalna stimulacija i oralni seks je put naprijed. Skloni se u stranu penetracije.

Tim prikupljenih podataka putem online ankete više od 52.000 učesnika. U dobi od 18 i 65 godina, svaka osoba je bio u vezi s jednom osobom i ljudi iz različitih seksualnih orijentacija je procijeniti. Rezultati su bili prilično otkriva.

95% heteroseksualnih muškaraca izjavilo da su uglavnom ili uvijek orgasmed tokom seksualnog trenucima, samo 65% od heteroseksualnih žena učinio. Poređenja radi, brojka je 89% za gay muškaraca, 86% za lezbejke, 88% za biseksualnih muškaraca i 66% za biseksualnih žena.

Govoreći o nalazima studije, David Frederick, vodeći autor istraživanja od Chapman University, je rekao: "praznine orgazam između muškaraca i heteroseksualnih žena bili su poznati prije ove studije. Jaz između lezbejke i heteroseksualnih žena, međutim, bili su više spekulativne ili na malim uzorcima lezbejki. Ova studija ukazuje mnogo preciznije da postoji više praznine orgazam. "

Dakle, ono što nam to govori?

Koautor istraživanja Elisabeth Lloyd, profesor biologije na Indiana University i autor Slučaj ženskog orgazma, kaže: "Oko 30% muškaraca zapravo misle da odnos je najbolji način da žene imaju orgazam, a da je neka vrsta tragična figura, jer to ne može biti neispravna. "o, Bože.

Studija je pokazala da je samo 35% heteroseksualnih žena uvijek ili najčešće orgazam tijekom penetracije sami, sa 44% kažu da rijetko ili nikada. Poređenja radi, 80% heteroseksualnih žena i 91% lezbijki uvijek ili najčešće orgazma sa kombinacijom genitalne stimulacije, duboko ljubljenje i oralni seks - ali bez penetracije. "Da bi se reći da mora postojati neki obrazovanje mislim da je blago rečeno", zaključuje Lloyd.

Izgleda kao da je zlatni trio može biti samo način da se ode.

50 seks činjenica (prilično smo sigurni da niste znali)