10 modela za paznju u 2018 | BA.rickylefilm.com
Modu

10 modela za paznju u 2018

10 modela za paznju u 2018

Sat model: top 10 proljeće ljeto 2017 modela

Mjesec-dugo show sezona završena ove sedmice u Parizu i kickstarted novi proljeće ljeto 17 sezone. To ne bi pokazati sezonu bez uspon bijeg ljepote čineći svoj debi na pisti modne prijestolnice i na naše časopise.

Element različitosti u kasting je bio izuzetno razgovaralo dugi niz godina, ali u posljednjih nekoliko sezona su postavili nove standarde za velike brendove. Proljeće ljeto 2017 sezone prihvatio tu viziju slanje multi-generacijske grupe modela niz pistama i pružajući platformu za model novajlije da se pojavljuju i korak u centar pažnje.

Kuće Balenciaga je uzeo dalje i mješoviti muze, umjetnika i muzičara sa utvrđenim modelima i nova lica. Jedan od njih bio je Radhika Nair, koji ju je reprezentativni debi u Parizu i prvi indijski model koji je ikada hodati za Balenciaga.

Uprkos tome što neki misle da je najbolje lijevanje ne znači line up od najpopularnijih modela, umjesto toga, na casting treba odražavati identitet brenda i treba rezonirati sa ženama koje kupuju u njega. Prade piste su najbolji primjer za to. Zašto? Jer se koriste casting za stvaranje izjavi za marku i dati misli na različitost. Kao ni jedan drugi show, svake sezone Prada proizvodi niz vruće pridošlica koji naprave svoj prvi nastup na njihove pisti i, devet puta od deset, idite na imati veoma uspješne karijere modeliranje u industriji, istorijski slijetanje uredničke, poklopci i kampanja.

U nastavku smo zaokružili modela 10 koji su se ove sezone poput oluje:

Najnovija DKNY model kampanje Selena Forrest je iz Louisiane, i otišao zapanjujućih 52 emisija.

Modeliranje u Indiji od 2012. Godine, Radhika Nair imala veliku šansu ove sezone hodanjem po Balenciaga je pistu u Parizu.

The 5ft11in američki model Jay Wright hodao 51 emisija.

Počevši joj pisti karijeru u Prada Resort 2016 show, Jess PW hodao 52 nastupa ove sezone.

Nakon vrlo uspješne prve sezone u AW16 pokazuje Australian native Mali Koopman preuzeo pisti opet hoda 44 emisija.

Prvi nigerijski će biti predstavljena u kampanji Dolce & Gabbana za svoju kampanju jesen / zimu 2016. Godine, model Mayowa Nicholas hodao 43 emisija.

Italijanski model Vittoria Ceretti hodao 42 emisija.

Holandski model Yasmin Wijnaldum hodao 41 emisija.

Long Islander dilone hodao 40 emisija.

Kineski model Luping Wang hodao 39 emisija.

Iako je kineski model Jing Wen je svoju karijeru započela prije tri godine, ona je veća nego ikad, hodanje 33 emisija.

Iz Gruzije, novajlija McKenna Hellam zbacila prvoj sezoni hodanjem Alexander Wang - hodala je ukupno 26 nastupa ove sezone.