25% popusta na skladištu? Da molim! Popust na skladištu | BA.rickylefilm.com
Modu

25% popusta na skladištu? Da molim! Popust na skladištu

25% popusta na skladištu? Da molim! Popust na skladištu

25% popusta na skladištu? Da molim!

Da li je neko kaže "novu ljetnu garderobu?

Ne znam za vas, ali u ljeto, naše dnevnike se pakuju. Vjenčanja (i bleštavih kokoš noći pred njima), koktela i one improvizovane stranke koje ljeti vikendom su upravo napravili za. Sve to poziva na jednu stvar: u kupovinu.

Bez obzira na priliku - i kome treba izgovor za kupovinu, u svakom slučaju? - Međusobni Skladište za najljepša odjeće, od poda-skimming maxi-haljine i '50 -ih inspirisane haljine, Bold, opremljena čipke razdvaja. (Pogledajte kolekciju u warehouse.co.uk/theoccasion)

Šta je to kažete? Popust bi lijepo? Kako se veliki 25% popusta na zvuk? Gotovo! Jednostavno shop online na warehouse.co.uk između 25. Mogu, odnosno 31, 2012, ulazi u promotivni kod "GLAMOUR" na kasi. Svaku priliku pokrivene, plus krivice-free shopping - genije.

Kako tvrde svoj 25% popusta u skladištu

Da bi se kvalifikovali za ovaj popust, pokazuju junskom izdanju na kasi u najbliži stand-alone skladište store. Ili kupuje online na warehouse.co.uk između 25. Maj do 31. Maja 2012. Godine ulazi u promotivni kôd GLAMOUR na kasi.

Uvjeti korištenja

Popust promocija je dostupan u stand-alone prodavnicama od 3. Maja do 31. Maja 2012. Godine na punoj cijeni stavke samo i online na warehouse.co.uk između 25. Maja i 31. Maja 2012. Da bi se kvalifikovali za 25% popusta, sada ovaj stranicu i dati vaše podatke član osoblja na do tačke. Samo jedna strana se može koristiti po transakciji. Ova ponuda vrijedi samo u Warehouse stand-alone prodavnicama širom Velike Britanije i ROI i na warehouse.co.uk (ne važi u koncesije ili o koncesiji web stranica). Da biste koristili ovu ponudu online, jednostavno unesite promotivni kod GLAMOUR na kasi. Ova ponuda ne važi na Warehouse Exclusives ili skladište Loves stavke ili na poštarina i pakiranje troškove. Nemate novca ekvivalent promocije popust će biti ponuđena u bilo koje vrijeme. Ne može se koristiti u kombinaciji s bilo kojim drugim ponudu za kupovinu poklon kartica ili poklon bonova. Samo originalne stranice će biti prihvaćen. Oštećen, oštećen i fotokopirane stranice cannot` biti prihvaćen ili razmjenu. Skladište Fashions Limited zadržava pravo da promijeni, izmijeniti ili povući ovu promociju u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Ova promocija nije otvorena za zaposlene u Aurora Fashions Group Limited i kompanija te grupe. Vratili stavke će biti vraćen na sniženoj cijeni platiti. Vaša zakonska prava nisu ugrožena. Promotor: Aurora Fashions Group Limited, The Triangle, Stanton Harcourt Industrial Estate, Stanton Harcourt, Witney OX29 5UT. Osoblje za obradu pod: SKLADIŠTE do kod 370