Alice Temperley pokreće Somerset kod John Lewisa - modne vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Alice Temperley pokreće Somerset kod John Lewisa - modne vesti

Alice Temperley pokreće Somerset kod John Lewisa - modne vesti

Somerset Dreaming

Rika unutra John Lewis 'Oxford Street vodeći u 08:30 jutros stavio GLAMOUR.com na umu razinu decibela u Olimpijskom stadionu. Povod? Lansiranje prvi put zajednički red Alice Temperley je, Somerset, u kombinaciji s visokim brenda ulici. Tražili smo mirni kutak sa sobom gospođa Temperley London kako bi dobili niske dole.

Kako je partnerstvo sa John Lewis došlo? To je bilo dvije godine govori. John Lewis nas nije pitao pre nekog vremena da rade na stvaranju linija za njih; nešto što bi moglo biti suštinski britanski, baštine, dobro naplaćuju i, u suštini, ono što radimo, ali su htjeli da to bude više svestran za širi krug ljudi. Nakon shvatim da smo bili jako zadovoljni našim Alice linije, naš mainline i naša svadba linija strani je i da ne bi u suprotnosti ako smo napraviti liniju za John Lewis, bili smo spremni ove godine. To je zaista o radu sa svojim velikim dobavljačima i rade sa onim što je John Lewis kupac želi od John Lewis, i dovođenje u element što smo poznati - čipke, životinja, vojska.

Kako ste išli o izgradnji kolekciju? Pokušavam da rade ko je žena, koja je bila u njenim godinama klasa, ono što je u pitanju John Lewis da kupuju već. Ona želi malo modni element, ali da ne bude previše uplašena, tako da je to u kojoj je to bio klasični sa malo twist. Postoji jedan veoma mali podlogom, stvarno prekrasna haljina da neko želi da je moda element može ići i dobiti - ili kožnu lupanje srca, ili velika žakard pletivo. Zaista možete miješati se. Radi se o ljudima koji ne mogu miješati stvari jako dobro, koji može kupiti divan bluzu, a zatim neko ko može kombinirati ove stvari kao da su u izgledu knjigu da bi izgledalo struje. To je zaista o tim cool razdvaja koje mogu učiniti nečiji ormar rad zaista dobro, kao što je bluza možete pretvoriti u poslovno-y izgled, ili može biti vrlo romantičan za večernji nose sa nečim drugim.

Kakav je osjećaj kad se žene iz i oko nosite dizajna? Zaista je laskavo. Stvarno laskava u opskurnim mjestima, ili nejasno aerodromima. Hodate prošlosti i nemaju pojma. Ili ste u redovima pored nekoga, i nemaju pojma. To je najviše laskavu, mislim.

Je Somerset prirodni naziv za liniju? Kako se to uklapa u ono što ste ovdje stvorili? Hteo sam nešto što mi se sviđa. To je odakle sam i sam htio puno ljudi u Somerset da nikada ne bi mogao biti u stanju da priušte glavni zbirke linija da bi mogli kupiti nešto od John Lewis koja je imala element onoga što radimo. I Somerset je tako romantično ime koje nikada ne bih dosadi.

Stižemo pokazati sezone. Možeš li da nam date bilo kakve savete šta da očekuju od vas za proljeće / ljeto 2013. Godine? Čist, sofisticiran, polirani. Sasvim minimalna - što je vrlo romantično.

.i sa tim, dizajner krenuo van da pomogne služiti čaj gužve kupaca koji je bio u redovima od 07:30 da je vidim. Kako je osvježavajuće.

Somerset Alice Temperley je dostupan sada, ekskluzivno u John Lewis, s cijenama od 29 € za šal i 99 € za dan haljinu.