Allison Williams engagement ring - angažman i vjenčanje vijesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Allison Williams engagement ring - angažman i vjenčanje vijesti

Allison Williams engagement ring - angažman i vjenčanje vijesti

Allison Williams pokazuje off joj novi zaručnički prsten

GIRLS glumica Allison Williams je na Late Night With Seth Meyers druge noći i nije mogla da prestane šiklja o njoj zaručnički prsten, njen zaručnik Ricky van Veen, i njegov prijedlog.

"Ja sam opsjednut s njim", rekao je Allison domaćin Seth Meyers njenog prstena. "Ja zurim u to puno."

Glumica je dating Ricky van Veen, suosnivač College Humor, za tri godine.

Govoreći o prijedlogu, Allison je rekao: "Bio sam potpuno iznenađen je najsmešnije što je smatram da sam neko ko je nemoguće iznenaditi, a ipak stalno sam iznenađen stvari, ali hodam širom svijeta spremna i spreman za.. Iznenađenje. "

"Pa ipak, iznenađenje ušunjao kroz vas", rekao je Meyers.

"Ukupno iznenađenje i najbolja vrsta iznenađenje", rekao je glumica. "Mi smo jako, jako uzbuđen."

Seth Meyers, koji je prilično kec na traži sve ove girly pitanja, pitao Allison kako se činilo da se bavi, a ona je odgovorila: ". Izgleda malo drugačije Investicija je tamo", objasnila je ona. "To samo mijenja uloge, jasno. Ali to je stvarno zabavno."

Dana 27. Februara 2014. Godine, napisali smo.

Marnie se verila! GIRLS zvijezda Allison Williams je postavljena na sri njen dečko od tri godine, Ricky Van Veen.

A rep za zvezdu potvrdio vijest da magazin People, ali Allison je ranije bio prilično vokalni o tome kako bi ona "hoda od svoje karijere" da se smiri i da imaju djecu sa suosnivač web stranice College Humor.

"Volio bih da budem majka - i to ne treba da dovede svoju decu u mojoj prikolici... Ili ravnotežu [oba]", rekao je Williams SAD GLAMOUR. "Ali ti si [treba da] ga zovu u letu u određenoj mjeri."

Alison, koji je proslavio igrajući sreće-in-love Marnie u hit HBO šou GIRLS, sastao se Ricky preko zajedničkih prijatelja, a on je navodno bio vrlo tradicionalan o prijedlogu, tražeći Alison je tata, NBC News sidro, za njenu ruku u braku prije nego što se pojavljuju na pitanje.

Allison ima veliki crveni stil tepih i je redovan na NYFW, tako da ne možemo čekati da vidimo haljinu. Ali što je još važnije, će Lena Dunham i djevojke biti njen djeveruše?

Bavi parove osoba postavljena na hoda do oltara u 2018. Godini