Američki urednik modnih kuća uhvaćen je nakon što je ušao u modnu nedelju | BA.rickylefilm.com
Modu

Američki urednik modnih kuća uhvaćen je nakon što je ušao u modnu nedelju

Američki urednik modnih kuća uhvaćen je nakon što je ušao u modnu nedelju

Plus-size GLAMOUR američki modni urednik claps natrag u 'mržnje' tijelo sramoćenja trolovi

"Dakle, čujete ovo mrzitelji: ŽENE 👏🏼 LIKE 👏🏼 ME 👏🏼 SU 👏🏼 NIJE 👏🏼 OVDJE 👏🏼 ZA 👏🏼 VAŠE 👏🏼 SHIT"

Možemo li trenutak da aplaudiraju naš američki tim preko bare? Lauren Chan, GLAMOUR SAD Moda Značajke Editor i ranije potpisao ugovor sa Ford Models, vratio na pisti da hoda za svog prijatelja Becca McCharen-Tran, glava dizajner Chromat, nakon osjećajući po uzoru na promjene u odnosu prema plus modela. Broj GLAMOUR UK zaposlena hodanje na Fashion Week-u? I dalje potpuno nula. Lauren, pozdravljamo vas.

Šetnje je ukupno hit - ali je ubrzo nakon toga, Lauren je napadnut na svom ličnom Instagram račun i da glamura američkih urednika glavni Cindy Leive koji je podijelio fotografiju iz emisije slavi uspjeh Lauren, po trolovi tijelo mrze sa manire i ne klase.

Kao što je svako ko je bio kritikovan kako izgledaju, šta rade, ili ko su oni će znati, ovakve komentare (da li anonimni ili ne) su nevjerovatno bolno. Dakle, sve snage da Lauren za izdavanje ne samo clapback, ali majka svih clapbacks.

Ona je napisala u postu na Chromat Instagram:.. "Moj cijeli opus kao urednik je fokusiran na redefiniše društvene norme o veličini i na tome da žene osjećaju vrijednosti bez obzira na to kako izgledaju Period I nikada nisu napali za stavljanje mog plus-size model prijateljima na stranicama (i na omotu) Glamour. Ni u jednom trenutku morati sam dobio mržnje pisma za pisanje kritike na modnoj industriji sizeism. I niko mene osobno ugroženi kad sam se odjeće do veličine 28 ili pomogao dizajnere pokrenuti plus veličine. Ali kada sam imao * drskosti * da biste dobili moj broj 16 dupe u kupaći kostim i hodam runway.well.the negativne komentare su bili toliko loši da Glamour govorio protiv njih javno.

"Dakle, čujete ovo mrzitelji: ŽENE 👏🏼 LIKE 👏🏼 ME 👏🏼 SU 👏🏼 NIJE 👏🏼 OVDJE 👏🏼 ZA 👏🏼 VAŠE 👏🏼 SHIT Nismo ovdje da se nadzirana Nismo ovdje da služe kao seksualni objekti... Mi nismo ovdje da ćutimo mi nismo ovdje da bih ili se ponašaju ili govoriti na način koji čini da se osjećaju ugodno Oh i dok govorimo o tebi -..., jebo te, ako čak i jedna osoba čita ovaj feminističke izjave i osjeća osnažene, gubiš. "

Lauren je podržan od strane GLAMOUR SAD i Cindy Leive koji je napisao oštar napad na trolove koji je kasnije regrammed na GLAMOUR SAD-Instagram.

Cindy je ranije objavljeno sliku slavi Lauren podvig, i bio je šokiran komentarima koji su ostali napadaju Lauren figura, zdravlje i odjeću.

"Šta vidite kada pogledate ovu sliku vidim talentovani mode pisac, bivši Varsity sportaš, a najviše od svega ljudskog - Lauren Chan, moj kolega ovdje na GLAMOUR magazina.

"Ali kada sam pisao sliku Lauren ponosno šepuri pistom u petak Chromat šou, ja sam u početku iznenadio, a zatim mučninu neki od komentara - previše uvredljivo da ozakone ponavljanjem ovdje, ali vile i ponižavajuće oni izrugivali u i rugali njeno tijelo.

"Komentare na Lauren vlastite Instagram bile još gore - sve ljude, kako je rekla, sve opake, a većina anonimnih profila Ona je ostao van društvenih medija za većinu onoga što bi trebalo da bude trijumfalan šampanj-ispunjen vikend, i to oba. Slama srce i me nervira.

"Da bi navesti ono što bi trebalo biti očigledno: kritikuju ženska tijela nije u redu i to ne samo zato što Lauren je zdrav i fit Ona je, ali to nije stvar, jer ne verujem da su ti komentatori stvarno stalo do nje dobrobiti;.. Ovo je caveman mizoginije prerušen u medicinsko mišljenje. Neću dozvoliti da pregazi moja lijepa kolegama, posebno kada oni stavljajući sebe tamo da pomognu drugim ženama osjećati predivno.

"Trolls: Žene ne trebaju vašu dozvolu da vidi kako oni žele, rade ono što žele, a svakako ne treba da dorastao (ili dolje) sa svojim izmišljene ideje o tome kako bi se trebala pojaviti žene." Vjerujemo da svi organi su lijepe i svako od nas ima pravo da se osjećaju ludi nevjerovatan u našoj koži, a mi smo svi sposobni za postizanje god smo krenuli da radimo. Zajedno sa Sindi, mi podizanje stakla Lauren, i da svaka žena tamo spreman da bude sama na dnevnoj bazi. Postoje mnogi od nas. "

Lauren je kasnije rekao Yahoo stil: "Ovo je prvi put da sam iskusio tako intenzivan priliv negativnosti. To nije bilo samo negativnosti kao, 'Ne volim svoj kupaći kostim i ne sviđa mi se kako izgledaš. " Ne daju ovim riječima vlast ih ponavljaju, ali su bili komentari o meni, mom karakteru, moje zdravlje. Bili su stvarno agresivni i podlo. Oni su svi bili iz zaključane profile, a većina njih su bili muškarci. Taj obrazac me stvarno teglama kao feministkinja. "

Pa je rekao Cindy, i Lauren - i Lauren: cijeli GLAMOUR UK ured je podizanje šalice čaja u vašu čast. Čestitam na ostvarenju - što je više nego onih asshats trolling nudite.

Inspirativan-kao-sve-pakao žena ovuda

26 feministkinja citati iz žene koje razbijaju