Anne Kirkbridge mrtva, starija od 60 godina: Deirdre Barlow, Coronation Street, umro je | BA.rickylefilm.com
Modu

Anne Kirkbridge mrtva, starija od 60 godina: Deirdre Barlow, Coronation Street, umro je

Anne Kirkbridge mrtva, starija od 60 godina: Deirdre Barlow, Coronation Street, umro je

Stars odati počast Anne Kirkbridu na NTAs

Na sinoćnjem nacionalne televizije Awards, Bill Roache (aka Coronation Street Ken Barlow) odao počast pokojnom Anne Kirkbridu.

Tužna vijest Anne Kirkbridu smrti u ponedjeljak je priznao u emisiji, sa pokretnom danak od na ekranu suprug Bill Roache. Nije bilo suhog oka u kući dok je govorio o Anne i njena "živoj" ličnost.

On je rekao: "Već više od 40 godina, naš dragi prijatelj Anne Kirkbridu igrao dio Deirdre i ona je postala jedna od najomiljenijih i najtrajnijih likova na britanskoj televiziji.

"Sa svojim promukli glas i zaštitni znak spektakli nacije je Deirdre u njihovim srcima.

"Ono što ćemo najviše zapamtiti je jarke, toplo srce voli osoba koja je došla na posao svaki dan, dao nam sve zagrljaj i razvedrio se našim životima.

"Mi smo bili duboko dirnuti izliv ljubavi za Anne. Mi dijelimo svoju tugu, a tuga u gubljenju tako divna osoba koja će biti u tolikoj mjeri nedostajati svima nama.

"Volim te Anne."

Najbliži kolege Anne Corrie bili prisutni da označi svoj život i izvanredne karijere.

Bilo je više suza da se kao muchsought nakon serijski Drama nagrada završio večer uz Eastenders scooping nagradu, bori sa dugogodišnji rivali, Coronation Street.

Adam Woodyatt, koji igra Ian Beale na Eastenders, na čelu BBC sapuna tim kada su prihvatili serijski Drama nagradu.

On je rekao: "Ja bi također željeli reći veliko hvala na Coronation Street, jer bez tebe ne bi bilo EastEnders Ne bi bilo Phil i Ian Ne bi bilo Mick i Linda, ne Kat i.. Alfie -. Bez trajnih znakova kao što su Ken i Deirdre Dakle, ako vam ne smeta, željeli bismo prihvatili ovo za Weatherfield One ".

Dana 20. Januara 2014. Godine, napisali smo.

Coronation Street zvijezda Anne Kirkbride, koji je igrao lik Deirdre Barlow u dugotrajnom televizije sapun, umro je u dobi od 60, nakon kratke bolesti.

Tokom svoje 44 godina na televiziji, Anne Kirkbridu je postao poznat po velike čaše njenog lika i promukli glas - i naravno njen 'Slobodna Deirdre' kampanju.

Co-zvijezda William Roache, koji je igrao njen muž Ken Barlow dugi niz godina, rekla je da će biti "znatno propustio".

William Roache je rekao: "Osjećam se gubitak Anne tako osobno da je radio blisko s njom već više od 40 godina Bila je tako pun ljubavi i žive osobe Uvijek si znao da je tamo, jer njen smeh nikada nije bio daleko...

"Bila je besprijekoran izvođač sa vrhunskim vremena komedije i ogroman poklon za stvarno pojačane dramu. Imali smo neke redove tokom godina kao Ken i Deirdre i bilo je divno igrati te scene nasuprot njoj.

"Coronation Street izgubio jednog od svojih kultnih likova i Anne će nam nedostajati."

Izvršni producent Kieran Roberts, je rekao: "Ne postoje riječi da opišem osjećaj tuge mi se osjećati kao kod Anne prolazu znamo samo previše akutno koliko Anne znači za milione ljudi koji su gledali kako stvoriti legendarni lik Deirdre Barlow..

"Ona će biti u velikoj mjeri nedostajati krunisanja Street tim koji dijele lijepe uspomene rada sa njom. Osjećamo blagoslovljeni i čast da ju je znao. Naše misli su s Davidom i svoje porodice."

ITV direktor Televizije Peter Fincham ponovio Kieran misli: "Anne je bio istinski odani sluga Coronation Street od pristupanja programu u ranim 1970-ih je stvorio jedinstven i nezaboravan lik u Deirdre Barlow i ona će biti u velikoj mjeri propustila uključivanje i isključivanje. Ekran.

"Naš najiskrenije saučešće Anne suprug David i njena porodica u ovom jako tužna vremena."

Coronation Street je tvorac Tony Warren zarobljeni osjećaje svih koji su znali Anne:

"Anne je vrlo lako ljubavi. Njen talenat tokom godina je masivan doprinos Coronation Street".

RIP Anne Kirkbride.

IZVOR: ITV