Beyonce stil i moda evolucije | BA.rickylefilm.com
Modu

Beyonce stil i moda evolucije

Beyonce stil i moda evolucije

Stil lekcije iz ikona: Beyoncé

Svake sedmice GLAMOUR modne karakteristike urednik, Ella Aleksandar, će proslaviti stil ikone. Neki mogu biti očigledno (u Kates i alexas ovoga svijeta) i još malo vjerovatno (vjerovatno Keith Richards i definitivno Tiny Tim), ali ona će objasniti zašto i kako svaki uticali našim ormarima i koje pouke možemo naučiti.

Ovaj tjedan, Beyoncé krunisan ikona stila na CFDA nagrada, modna ekvivalent za osvajanje Oskara. To je velika stvar, i dobro zaslužili - posebno u godini koja je ona zaista, u potpunosti, u zagrljaju mode.

Njen izgled promijenio mnogo nad njom dva decenije rasponu karijere. Svi se sjećamo odgovarajuće ansamblima je nosila tokom Destiny Child (ona je nedavno rekla da sada nose maleni maskirne Survivor izgleda kao kostim Halloween), koji su dizajnirani od strane svog ujaka i mama. Kao što je rekla u svom govoru CFDAs prihvatanja, niko nije hteo da se obuče "četiri, curvy, zemlja crne djevojke", tako da je njena porodica stao sa šivaće mašine, igla i konac. Nadam se da se drži spisak onih brendova koji su je ljudi omalovažavaju, ali ona je vjerojatno previše otmjeno za to.

Onda je došao njen solo karijeru, kada je njen stil naglašena haljine pripijenu koji su obično uređene u blistavom uljepšavanja armatura za suvremeni diva. Da li vez, izvlačenja, dijamanti, lateks, kože ili šljokice, Beyoncé je uvijek nosio odeću kao oklop. Ona je vrhunski moderan moć komoda, koji je stalno prihvatila njoj ništa-kratak-of-savršene obline u industriji koja ne otkriva uvijek ih slavimo. Ona prkosi tipičan vizija modne ljepote i glamura. Niko ne izgleda kao Beyonce.

Dok Queen Bey ima jasan stil, ona također se ne boji da preuzme rizik. Nema mnogo izgleda da nije pokušala. Grčke i Bejeweled? Provjeriti. Sedamdesetih disko kraljice? Provjeriti. Urban sportske odjeće? Ona je sve preko toga. Butina visoke čizme i trikou? A Bey klasik. Tuxedos? Naravno. Jedva ima čiste haljine? Gotovo. Lateks i Bodycon? Ona je prikovan to.

Ali to je samo ove godine da Beyoncé je dala svijetu mode mnogo pažnje. Prije toga, ona je skoro ignoriše - imala je svoj gazda diva izgledati događa da je potresao, bez obzira na ono što je bilo u ili van. Ali u proteklih šest mjeseci, Queen Bey ima više uključeni. Slučaj u točki sa lansiranjem svog formiranja video u veljači, u kojoj je nosila od glave do pete Gucci, pomiješana s Givenchy - dva brenda obožavaju svijetu mode. Bilo je sjajno vidjeti Alessandro Michele Gucci vizija rad tako dobro na ženu sa krive, a ne samo androgena modela pisti.

Onda je došao njen Lemonade album u aprilu. I kao žestoka, snažna i ovlasti kao svog tekstovi su, svoju garderobu sledila. Njen teško-smatra ormar je gotovo jednako važan kao politički uma riječima samih. Nosila je Gucci, Roberto Cavalli, Alexander McQueen, Roberto Cavalli, Hood Air i Yeezy (svako čini da izgledaju dobro nije od ovoga svijeta), kanalisanje streetwear, egipatska kraljica, New Orleans, viktorijansko doba i Afrike.

Za CFDAs, ona je nosio blještavo smoking od Givenchy udružio sa 9 € -million vrijednosti od dijamanata. Uzima modne trendove ili stil Zeitgeist i čini da izgleda bolje nego iko mogao. I to ne samo zbog nje lud tijela; to je njen kraljevski stav.

Nakloniti se.

Beyoncé je evolucija stil je dar koji drži na davanje