Britanske nagrade za modne nagrade | BA.rickylefilm.com
Modu

Britanske nagrade za modne nagrade

Britanske nagrade za modne nagrade

Britanski Fashion Awards: 5 teze za razgovor

Krema modnog svijeta okupili kako bi proslavili British Fashion Awards sinoć - ekvivalent modne Oskara.

Lady Gaga družio sa Tom Ford; Victoria i David Beckham obnovio svoju njegov 'n' njene odjeće i pogledao potpuno sjajan; Alexa Chung oborenog šampanjac sa Erdem - to je sasvim večeri.

Dakle, ono što se stvarno dogodilo u industriji najglamuroznijih događaja? Dopustite nam da se probije ga:

Anna Wintour održao govor koji će okončati sve druge

Urednik američkog Vogue predstavio Karl Lagerfeld sa nagradu Outstanding Achievement (koji izgledao prilično dobro zaslužio kao to ide), govori najbolju priču o tome kako je jednom prisustvovao legendarni Chanel dizajner povući sada kasno Oscar de la Renta na noge i stručno tango s njim. Ona je također otkrila da je jednom sagradio teniski teren u svom Biarritz domu u pokušaju da privuče njen krug, a priznao je u svom sledećem životu da bi volela da se vrati kao Choupette, Lagerfeld je voljena mačka.

Red Loo je nezamislivo glamurozna

Style = "background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba (0,0,0,0.5), 0 1px 10px 0 rgba (0,0,0,0.15 ); margin: 1px; max-width: 658px; padding: 0; width: Calc (100% - 2px); "

Podataka instgrm-titlovima = "" data-instgrm-version = "6">

Svako pratiti GLAMOUR

Urednik Jo Elvin na Twitter će znati da je mjesto da se za sve

Iza-the-scene akcije sinoć je bio WC dame ', gdje

Mollie King je viđen uslužno zakačene Arizona Muse haljinu nazad

Na svoje mjesto i Rita Ora i Alexa Chung hrabro pozirala za

Selfije.

JW Anderson je zvanično modna sin čudo

Irski dizajner osvojio i muške odjeće i nagrada žensku, a ne da je on mogao da verujem. Osvojivši dvostruko na BFAS je velika stvar, i učvršćuje svoju poziciju kao modni sila na koju treba računati. On je nesumnjivo najuzbudljivija stvar u modi sada, s više ideja nego što smo jeli krem ​​jaja.

Ab Fab vrstu ukrao show

Patsy i Eddie backstageu sa @StellaMcCartney - dobitnik Brand of the Year Award #BFA #AbFab pic.twitter.com/wwf01l52Eu

- BFC (@BFC) 23. Novembar 2015

Gaga Smaga, pravi počasni gosti ove večeri bili su Eddie i Patsy Ab Fab (poznat i kao Joanna Lumley i Jennifer Saunders), koji je imao mode zvezdica graju slike. Kao vojnici, oni nikada nisu rastali sa svojim čaše šampanjca jednom čitave večeri, čak i kada da predstavi Stella McCartney sa Brand nagradu za najbolji. "Ja sam u moj duhovni dom - viču da sve moje ortaka", rekao je Lumeley. "Pobjednik je bukvalno došao niotkuda. Ona je čini torbe iz stidne dlake od pšenične trave godinama. To je Stella McCartney!"

FKA Twigs je najviše stilski ljudsko biće u britanske modne sada

Pjevač osvojio je British Style: Inovator nagrada, gong je prethodno dao Alexa Chung oko 12 puta (iskreno, izgubili smo count). A ogroman korak u obilježavanju originalnom, alternativni stil, Twigs slatko posvećen nju nagradu mami, koji je "koristi za odjeću koju je nosila i ja nosio", rekla je publici u svom govoru. "Nekada sam želim samo desetinu onoga što je imala -. Ljudi su da je pogleda na ulici, jer je izgledala toliko velika moja nanna nas inspirisao da budu hrabri i kreativni i lijepe iznutra kao i izvana."

Britanski Fashion Awards: Sve akcije