Cameron Dallas: devojka, godina, YouTube porastao u slavu | BA.rickylefilm.com
Modu

Cameron Dallas: devojka, godina, YouTube porastao u slavu

Cameron Dallas: devojka, godina, YouTube porastao u slavu

Cameron Dallas: 10 stvari koje trebate znati o Hailey Baldwin je priča novog dečka

Cameron Dalas je ukrao srca mladih djevojaka širom svijeta i pucao na slavu putem društvenih medija. Ali ko je on?

Cameron Dallas ima više od 18 miliona Instagram sljedbenika, šest miliona YouTube pretplatnika i više Twitter sljedbenika nego uskoro biti predsjednik Sjedinjenih država, Donald Trump. To je sigurno reći da je internet superstar prilično je vlasnik hiljadugodišnje scenu društvenih medija.


"Cameron ko?" Čujem ti kažeš. I NGL, to je bio naš prva reakcija previše. Ali uzmi bilo tinejdžerke i ona će biti u stanju da tačno ko je to 22-godišnji društvenih medija pamet zvezda je bez oklijevanja objasniti. U stvari, moj 14-godišnji sestra, Kleopatra, uspio da mi kaže datuma je dodao svoj prvi YouTube video, ime njegovog psa (haskija zove, Jax) i koliko je imao kada je imao svoj prvi poljubac sve u roku od nekoliko sekundi.

Za mnoge, to je vjerojatno poznat kao granici uhođenje. Ali, moja sestra i milione djevojčica širom svijeta, koji su isto tako Besotted po prilično žustar Dallas, to je samo nazvao kao "lojalni fan" - nešto što je dovelo do YouTuber bankarski 4 miliona €, tako da sumnjam da 'ću se podnošenjem zabranu prilaska u skorije vrijeme. Umjesto toga, izgleda da ima interaktivni odnos sa svojim sledbenicima i radi prilično dobar posao u postavljanje dobar primjer svojoj mladalački fanove.

"To je baš kao Hollywood - to je stvarno lako izgubiti glavu. Ovi klinci ulaze u ovaj prostor zaista mladi i bez bilo kojem smjeru stvarno od bilo koga ", izjavio je on za Evening Standard. "Mislim, niko od nas ne znaju šta mi radimo", priznao je.

Mi smo vas na to, Cameron!

Ali ono što znam je da je i sam je spustio Netflix show nakon što je brz način života. I on je priča da su se spakovao supermodel djevojku - raskošnih Hailey Baldwin.

Dakle, s obzirom da je jasno da je na dobrom putu za svetsku dominaciju, uz pomoć super-fan Cleopatra, mi smo sastavili listu stvari koje trebate znati o ovom impresivnom novi klinac na blok.

[Instagram id = "BFjv8GTMizS"]

1. U junu 2016. Godine, bio je na naslovnici Teen Vogue sa Anwar Hadid, mlađi brat supermodel sestrama Gigi i Bella Hadid.

[Instagram id = "BEuIrMqsizj"]

2. Cameron je i zaštitno lice reklamne kampanje za Calvin Klein i Dolce & Gabbana.

3. Cameron je počela na Vine gdje je napravio funny videos od sebe igra šala na njegov prijatelj i porodica - gledajte njegovih najpoznatijih loze ovdje.

4. On je odustao od Uni nekoliko nedelja da se fokusira na svoju njegov istoimeni YouTube kanalu, koja je pokrenula 2012. Godine.

5. On nije samo lijepo lice. U stvari, Cameron zna kako na tržištu sebe i online i offline. Na US Open tenis, on je iskoristio priliku da se približi start-up kompanije da mu plati za plasmane na svom popularnom Instagram feed. Sada, to je ono što mi zovemo kao poslovne pamet.

6. Ne dozvolite da američki naglasak budalo, Cameron je zapravo pola Škotski, četvrt njemački i četvrt Meksikanac.

7. Pored toga što je YouTube senzacija, on je glumio u dva filma. A 2014 komedija film pod nazivom prognanim po Awesomeness TV, a 2015 film pod nazivom Outfield.

8. U 2015. Godini osvojio je Teen Choice Award za Najpopularniji Viner.

9. On je vrlo veliki fan toplesu selfi.

10. On živi u New Yorku, ali je rođen i odrastao u Chino, Kalifornija njegova majka, Gina.