Celine oživljava kavbojske čizme proleće - leto 2018 | BA.rickylefilm.com
Modu

Celine oživljava kavbojske čizme proleće - leto 2018

Celine oživljava kavbojske čizme proleće - leto 2018

Celine snažno slučaj za kaubojske čizme

Phoebe Philo na Celine je Pied Piper mode - kuda ide, modna paket će slijediti. Brend je sinonim u podcenjeno, moderna (bolno skupo) ženstvenost. Trenutna opsesija Stan Smiths? To je bilo Philo. Razlog nosimo polo vratove? Philo nas je ohrabrilo i to. Širok noge pantalone? Također joj radi. Sada je kaubojske čizme koje su posute svojim modnim fairydust.

Ono što ona ne izaziva instant želju od modnih urednika i novinara; sve ona radi se radi sa nagovještajem cerebralism. Philo je također poznat po privatnim, povučeno čak i ne postoji ništa što zapali interes modne elite više nego neko ko ih neće pustiti unutra. To je kao da stalno želi da bude prijatelj sa cool girl u školi, ali joj da samo tretiranje sa srdačnim finesama. Iskreno, ako svi oni odvratni maramom vrhova svi smo nosili u našem loše obaviješteni ranim tinejdžerskim Philo rekao, trend će najvjerovatnije biti rođen. Ovo je žena koja je dobila neke od najelegantnijih žena na svijetu nosi krzneni birkenstocks. FURRY BIRKINSTOCKS (pogledajte dokaze ispod).

Dakle, za sljedećeg ljeta, ona ukazuje na to da smo svi nose donje rublje kao odjeća, koja ne izgleda previše-out koncept, ali ono što je zaista su nas događa je obuća koja je odlučila da uparite joj negliže stilu haljine nema - kaubojske čizme. Sada ovaj modni urednik je umjereno opsjednut kaubojske čizme od 17 godina i izuzetno drago vidjeti da Philo je sada na brodu. Imaju rock 'n' roll zraka na njih, samo praćeno zrnasto bajkera pokretanja, a ideja kao opasan kaubojka koja provodi svoje budnih sati brutalnim šutiranja prašine pored kauboja koja izgleda kao Clint Eastwood je privlačan jedan.

Philo verzija skreće daleko od fancy haljinu carstva. Oni dolaze bez tradicionalne dekorativne šavovima, umjesto ukrašena nekoliko jednostavnih vijaka i drveni kubanski peta. Mi ih volimo. Na Celine pisti, oni su poređenju sa širokim nogavice, iako bismo bili skloni da im odgovaraju sa par crnih skinny jeans a la Mossy i Alison Mosshart. Oni predispozicijama za Bohemia mogla oblikovati njihova s ​​prerije djevojka u stilu Plutajuća haljinu.

Philo je govorio - očekujemo da vidimo kauboj boot dolazi do visokog ulici u blizini se uskoro...

Pratite @ella__alexander na Twitteru.

Paris Fashion Week zatvara: Konačni Frow