Chloe francuska modna knjiga Attitude London lansira - modne vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Chloe francuska modna knjiga Attitude London lansira - modne vesti

Chloe francuska modna knjiga Attitude London lansira - modne vesti

Krajnji modna knjizi, stavovi, lansira u Londonu

Postoji nekoliko modnih kuća kao cijenjeni kao kultni francuski label Chloé, brend koji je evoluirao u svojoj istoriji zahvaljujući 60-godina na kolo visokog profila dizajnera. Karl Lagerfeld Stella McCartney, Phoebe Philo da Clare Waight Keller (koji je bio za GLAMOUR dizajner godine kategoriji u junu ove godine), talenata vrhu industrije navigaciju i razvili brand potpis linija je ženstvenosti.

Popričali smo s modni urednik Sarah Mower, koji su dali tekst za nove stavove Chloé knjige, saznati kako se ovi različiti dizajneri pomogao stvoriti modni identitet danas voljeni.

"Ako pratite putem (sve one generacije) onoga što Chloe je bilo, to je uvijek bio oko instinktivno, na neki način voli zabavu, vrlo ženstvena vrstu dizajna", rekao nam je za travu. "Čak i kada je Karl Lagerfeld je to uradio je bio okružen glamuroznim djevojke i često odlazila i očito kanalisanje vremena."

Firma miljenik modnih ljubitelja iz ranih dana u 1950-ih, Chloé broji elitni skup dame, od Brigitte Bardot i Grace Kelly Jennifer Lawrence i Kirsten Dunst među top fanovima.

Britanski utjecaj, od McCartney i Philo Hannah MacGibbon i sada Waight Keller, ne može se zanemariti.

"To je uzbudljivo da se to postane neka vrsta francuske / britanske suradnje", rekao je Sarah. "Mislim da je Chloe je oduvijek bio mjesto koje je ovlašten mlade žene i tačka mlade žene gledišta -. To stvarno počela sa Stellom... To je bio trenutak kada (žene) je kupovina na Portobello Road za vintage i ona se koristi da estetski. "

To se nastavilo kada Philo preuzeo kormilo, uključujući klupske kulture (mrežaste čarape i majice) u brand DNK.

"Mislim da postoji nepoštovanje i slobodu da britanski djevojke dovesti do Chloe. I oni su samo nikada pretenciozno govoriti. Oni govore o tome šta žele da nose i ono što njihovi prijatelji žele da nose i to je to. I to je ono Chloé je ".

Kosilica rekla da želi da se uključe sa knjigom kao što nikada nije rekao istoriji Chloé.