Clueless modna jesen zima 2018 trendovi - modne vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Clueless modna jesen zima 2018 trendovi - modne vesti

Clueless modna jesen zima 2018 trendovi - modne vesti

Samo još jedan razlog da ga volim Clueless: Film Moda Is Back For A / W

1995. Godine sam imao deset godina. Ja polaganje ovo rano da ospori ideju da nostalgija radi u setu 40-, 30-, 20-godišnji ciklus - ne. Dok starimo, ideje ili osjećaje koje predstavljaju određeni period, i dalje graciozno netaknuta, tako da ako i ti odrastao na pogs, počešao glavu tokom opojni diskusije Dawson Creek i dalje se malo maglovit očima kada Wonderwall dođe na u kafani, možda znate na šta mislim kad sam priznati da gledam Clueless bilo - i svugdje put je na.

To nema nikakve veze sa činjenicom da je bilo skoro 20 godina od svog debija - to je više činjenica da sve što volio u adolescenciji će zauzeti mali kutak svog srca za preostale dane.

Bilo da je Cher sekiraju oko seksualnost njoj bi-biti dečko ( "On radi haljinu bolje od mene, šta bih dovesti u vezu?"), Dee je poštenje (Da li me zvati sebičan? Ne, ne u lice.) ili najčešće se koristi preko-povratak u GLAMOUR uredu ( "put oštra, Tai), Amy Heckerling glossy mali film možda nisu predstavljeni naše živote (oh hej, sunčano Beverly Hills), ali sigurno našao svoje mjesto u našem jeziku, razmišljanja i ormarima.

Što nas dovodi do 2013. Godine, kada je 90-ih nostalgija je na svih vremena visok i traperice i usjeva vrhova žubore kroz svaku radnju na glavnoj ulici. Dok Cher i Dionne možda nije šalabazam okolo u vrećaste teksas (Mislim da je to više Travis Birkenstock domen), mi smo spremni da vidimo mnogo više Clueless-inspirisan trendovi dolaze naredne sezone. Jesen / zima za novinare dana bili preplavljeni glasno karirane suknje, Slinky slip haljine ( "A haljina, kaže ko?... Calvin Klein") zrnasto klin štikle, kragnom haljine i naravno, standardna bijela košulja ušuškan pod pletivo majicu.

Kupujte direktno iz našeg Clueless moodboard da se šef klase naredne sezone.

A u slučaju da su bili zainteresirani, pogledajte svaki outfit Cher nosi u Clueless u jednom potezu...

Povrati Clueless ormar kao tartan nikada nije nestala - As If!