Cowshed Cozy Cow Package: pregled | BA.rickylefilm.com
Modu

Cowshed Cozy Cow Package: pregled

Cowshed Cozy Cow Package: pregled

Štali Cosy Cow Paket: Pregled

Tim GLAMOUR.COM stavio Cowshed je Cosy Krava paket na probu.

Testirao Rebecca Cox, Beauty Urednik

Spa Cowshed Carnaby se nalazi u samom srcu Londona Soho - nekoliko koraka od zauzet shopping raj Carnaby Street. Ćete korak u prometnoj shop-ispred ispunjen Cowshed spa poslastice, ali kao što krenete niz stepenice u miru i tišini sobe za tretmane, brzo ćete zaboraviti da si samo pet minuta od Londona Oxford Street i dahom ulicama Soho. Na manikir stanice na poleđini radnje su ozbiljno udoban, previše.

Tretman je posebno za januara 2012. Godine, Cosy Krava paket kombinira dva potpisa tretmana brenda: štali masažu i Cowshed manikir. Ćete dobiti masažu cijelog tijela za rad naglasio ramena i osloboditi vrijedan napetosti stranke-sezone. Zatim ćete biti izmirene u udoban Cowshed manikir stanica za nokte makeover.

Ono što uključuje ćete voditi na mirno sobu tretman, gdje ćete se masirati od glave do pete pomoću pick eteričnog ulja na bazi proizvoda iz ukusan opsega Cowshed a. Bilo da želite biti potpuno opušteni ili uzdignuti i okrepili, tretman je prilagođen vašim potrebama. Masaže počinje inhalacije od opuštajuće ulje lavande, a završava s uplifting limete ulja: nebeski. Nakon masaže, vi ćete uzeti gore na manikir stanice, gdje ćete izabrati savršen za nokte (ponoć plava za mene) i nasele u. Ali, ovo je više nego samo za nokte swap. Nokti će biti podneta i obrijao do savršenstva, zanoktice tretirani, ruke hidrirana i tretirati na nebeskom masažu. Osnova sloj se zatim dva sloja boje i fiksiranje završni premaz. A onda ćete zaista biti dozvoljeno da visi okolo u udobnosti dok je za nokte osuši, umjesto pojurio kroz vrata - mrlje i sve.

U presudi Ostavio sam osjećaj kao nova žena: Siječanj blues potpuno proteran (osim na mom novo boje noktiju, naravno). Ako ste već ljubitelj Cowshed je slasno mirisom, proizvodi koža voli, iskoristite januara ove godine ponuda prije nego što nestane. To je zaista nevjerojatan.

Info Cowshed je Cosy Krava tretman paket košta 100 €, plus, tokom januara prvih 100 žena rezervirati na jednom od tri Londonu Cowshed banje će dobiti besplatnu par Madeleine Thompson za Cowshed kašmira papuče u vrijednosti 85 €. Za više informacija posjetite www.cowshed.com.