Da li su ovo najljepša kancelarija? | BA.rickylefilm.com
Modu

Da li su ovo najljepša kancelarija?

Da li su ovo najljepša kancelarija?

Jesu li ovo najbolja Poslovni Prostori Ever?

Ikada zapitali gdje su stvoreni svoj omiljeni traperice, ili gdje su izmišljena tvoju lepotu Essentials? Idemo unutar radnog prostora nekih od najelegantnijih brend osnivača. Ko je znao rad može biti tako šik?

Chloe Lonsdale, osnivač i kreativni direktor MiH jeans

Chloe ured je bivši fotografski studio u zapadnom Londonu. "Sve ovdje je tako lično mi se da je to gotovo produžetak moj dom. Čuvam ga potpuno otvoreni, tako da se kao jedna velika porodica, previše. "

"Prije pet godina, kupio sam 100 sanduka od jabuka voćnjak. Koristio sam neke kao zidne police; sada su kuće tkanine uzorke, ispitivanja pranje teksas i uzorke čuvamo za referencu.
"Moj otac je bio mornar i vrlo stara zastavnik zastavu na zidu je došao iz njegov brod. To me podsjeća na MiH British baštine."

"Nisam masivni nakit nosi, ali sam kupio ovu ogrlicu [ispod] u londonskom Portobello Market, kada sam imao 18 godina i često pop ga na modelima kad sam stil fotografija pogodak.
"Narukvica je bio prisutan od mog muža Johan za Valentinovo ove godine. Zajedno sa ogrlicom, oni su jedini komada nakita redovno nosim.
" Plavi notebook nedavno katalog stilova za naše muške teksas linije, Jean Machine. Novčanik je klasičan Comme des Garcons - to je bio poklon od mog muža ".

"Ova tkanina pas je napravljen od otisak je kultni dizajner Josef Frank. To je bio poklon od švedskog prijatelja kako bi proslavili rođenje svog četvrtog djeteta. "

"Ove crno-bijele fotografije su od moje mame, Chekkie, koji je bio model u 70-ih.
" U kuje metal zvezdica su napravljene od strane Amish zajednica u Americi. Oni su lijep ukras.
"Imam veliku kolekciju neprilagođeno plave i bijele Kina - Volim plave i bijele -. Koje koristimo svaki dan neki trošak 1 €, oko 50 € - ali kad god bilo koji član tima vidi komad, oni ga kupuju za mene."

"Ovo je zakovica mašina i pečata zakovice na uglu džepova. Ako se zakovice otpasti, mi ih zamijeniti za besplatne za korisnike. "

"Ova lampa je best buy sam ikad napravio u Ikea. Imam jedno na svakom stolu i kod kuće. Teška je tonu, ima pravi trajnost, a sivi prah obložene izgleda skupo.
"Svake godine, američki prijatelj mi šalje personalizirane svijeća od Le Labo [47 € na liberty.co.uk]. Ovo je Santal miris i ispisanim riječima," smjese u SAD-u na 12/09/2013. Za Chloe. '
"Napravili smo vešeraj u studiju kako bismo mogli razviti denim pere u kući, a ovo je jedan sam voleo iz nedavne serije. Dye efekti su srce našeg poslovanja. "

Jane Hertzmark Hudis, globalni predsjednik brand Estee Lauder u svojoj kancelariji New York

Od trenutka Jane ulazi u svoju kancelariju u ljepoti kolos Estée Lauder, ona razmatra nove proizvode, čuvajte slike i oglašavanje sa svojim timom 300. "Treba mi jasan prostor gdje mogu misliti i stvoriti", kaže ona.
"Gospođa Estée Lauder inspirisao
da imam stambeni
stolicu. To je neočekivano. "
Make slike i lični i profesionalni. Pored porodične fotografije, Jane ima sliku pokojnog Estée Lauder na vrhu grudi i Marilyn Minter fotografija dobro potpeticama stopala, koja "predstavlja snagu".

Ako ne možete odabrati svoj boje boje, uzmite u obzir sive i blues - mnogo više umirujuće.
"Svi uvijek kaže da osjeća mirno ovdje."

"Vaš rad okruženje treba odražavati vaše strasti:. Svoj posao, svoje prijatelje, svoju porodicu"

Jane ima njene fotografije vjenčanja i njena dva sina, zajedno sa 'ljubavno pismo' iz šef Leonard Lauder (čestitajući joj o pokretanju Modern Muse miris), na stolu. "Oni inspiriše me."
Vidi više stilski radnog prostora u septembarskom izdanju GLAMOUR magazina, u prodaji.