Dawn OPorter ovo je Old Oxfam Vintage | BA.rickylefilm.com
Modu

Dawn OPorter ovo je Old Oxfam Vintage

Dawn OPorter ovo je Old Oxfam Vintage

Izgledaju odlično I podići novac s Dawn O'Porter i Oxfam

Mi volimo naše GLAMOUR kolumnista Dawn O'Porter - ona je tvrdoglav, zabavan i uvijek izgleda sjajno. I ona je također super dobrotvorne! Kako bi proslavili objavljivanje svog novog vintage priručnika Ovaj Old Thing, ona se udružuje s Oxfam za proizvodnju uzbudljiv novi poduhvat ovog ljeta.

Ono što je ovaj poduhvat, čujemo pitate se? Dawn 's pokretanjem ručka vintage prodaje i poseban "Vintage Friday" ohrabriti ljude da se prikupi novac za Oxfam radeći nešto zabavno - nose vintage nalaza. Oxfam prima hiljade donacije odjeće svaki dan - i sa svojim online shop i stotine prodavnica, to je lako pokupiti jeftino, dobrotvornih i stilski kupiti.

Dawn je rekao: "Oxfam je jedan od mojih omiljenih mjesta za zgrabe nevjerovatan vintage pronalazi tako da sam oduševljen da se udružio s njima i to Old Thing da se britanskoj javnosti dijele njihove vintage blaga - sve dok prikupljanje novca za Oxfam rad oko svijet."

Kako možete uključiti? Dawn i Oxfam su ohrabrujući sve nas da drže vlastite prodajne berba iz 28. Jula bilo u našem salonu, rad ili fakultet za podizanje što više novca moguće za dobrotvorne svrhe prodajom popusta na sve one vintage komadi ne želimo nikakve više.

A ako niste toliko stalo na rasprodaju svojim fave vintage komada, možete pomoći u Vintage petak (1 avgusta) nosiš vintage opremu i šalje poruke Vintage na 70066 donirati 3 € do Oxfam. Kao neka vrsta ne-čine autoportret - raditi nešto što bi se u svakom slučaju radi prikupljanja novca za veliki uzrok.

Da biste počeli, idite na oxfam.org.uk/vintage za informacije o tome kako da se uključe i ne zaboravite da dijele fotografije na Instagram, Facebook ili Twitter pomoću #THISOLDTHING, #VINTAGEFRIDAY i #OXFAMVINTAGE hashtags!

Ovo Old Thing Dawn O'Porter je dostupna u trgovinama širom zemlje i na Amazonu; eBook je dostupan isključivo iz iBookstore. Pretraga iTunes za ovaj Old Thing.

A ako se dopada osvojivši veliki Ovaj Old Thing nagrada sa GLAMOUR, kliknite ovdje...

1920. Ikona stila