Disney princeze haljine iz Harrods aukcije na Christies - modne vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Disney princeze haljine iz Harrods aukcije na Christies - modne vesti

Disney princeze haljine iz Harrods aukcije na Christies - modne vesti

Disney Princess haljina u prodaji danas! Pogledajte haljine

Prilično velike novosti za Disney i ljubitelje mode. Sad i ti bi mogao posjedujete dizajner pogled na haljine Belle u Beauty and the Beast, Pepeljuga i Snjeguljica. Vi samo trebate veliki novčanik i odlične vještine aukcijske.

Disney i Harrods (koji su se udružili u Londonu robne kuće Božić prozora prošle godine) su partnerstvo na aukciju 10 ekskluzivnih Disney Princess inspirisane haljine u Christie'su za Great Ormond Street Hospital za djecu Charity, svaka ručno izrađeni od high-end dizajnera Oscar de la Rente za Versace.

Haljine (dizajniran za Ariel, Aurora od Sleeping Beauty, Belle, Pepeljuga, Jasmine, Mulan, Pocahontas, Rapunzel, Snjeguljica i Tiana) očekuje se da će podići veliku sumu novca za dobrotvorne svrhe, s Clare Borthwick, Vintage Couture specijalista kod Kristija komentarišući " je rijetkost ovih stavki pomiješana sa globalnim žalbu Disney princeze će ovim izuzetno tražen, a očekujemo mnogo interesa iz cijelog svijeta ", i Mark Briggs, Store direktor slika u Harrods, dodajući:

"Ove izuzetne haljine su stvarno jedan-of-a-vrste modnih predmeta iz nekih od najpoznatijih i prikupljenih dizajnera u ovom stoljeću. Izazvali su veliku količinu uzbuđenja kada su prvi put predstavljene u Harrods prozore i sigurni smo fashion ljubitelje širom svijeta će biti oduševljeni priliku da posjeduju nešto tako potpuno jedinstveno. "

Nadmetanja za haljine počinje danas, prije nego uživo aukciji 13. Novembra. Oni će također nastaviti javnosti, kao dio Christie vintage Couture i Luxury Handbags aukciji od 9. Novembra u Christie'su South Kensington, koji se pojavljuju u zimskom postavljanju posebno kreiran za Harrods čuda.

Modnih stručnjaka Christie predvidjeti Cinderella haljinu Versace, Belle haljini Valentino i Snow Bijela haljina od Oscar de la Renta će biti najpopularniji.

Dok sumnjamo da ćemo biti u mogućnosti da se pridruže u nadmetanju, ovo je jedna aukcija smo * želja * emitovan je Gotovina u potkrovlju stilu tako da smo mogli da vidimo ko ih pukne gore. Ogle sve haljine u galeriji ispod.

Najljepših dizajner Disney Princess haljina